Canbus Haberleşmede Farklı İnvertör Seçimi

magi

Üye
Katılım
11 Mar 2007
Mesajlar
158
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar

makinemizde LUST marka invertör kullanmaktayız.Ancak bu inverörün üretimi durmuş durumda.PLC invertörler arası canbus haberleşme sistemi mevcut.ben bu lust invertörün yerine yaskawa invertör kullanmayı düşünüyorum.Nasıl adapte ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhabalar

Adapte etmek biraz zor olacak. Öncelikle PLC programına sahip olman lazım. Elindeki sürücünün haberleşme dosyalarını bu programa adapte etmelisin. Eski sürücü dosyalarını silip adresleri yeni sürücü ye vermen gerekiyor. Sürücü ye hangi verileri yazdırıp okutuyorsa aynı parametreleri sürücü tarafında haberleşme ayarlarında yapmalısın.

iyi çalışmalar
 
Eğer DS402 CanOpen Profili kullanıyor ise çok problem çıkmaz. Sadece sürücünün .eds dosyasını değiştirebilirsin. Ancak PLC tarafı çok önemli DS402 olarak değilde Control Word ve Status Word e harici fonksiyonlar ile okuma yazma yapılıyorsa iş biraz zor. Ama imkansız değil.
 
PLC 'Den maalesef programı okuyamıyoruz.İmalatçı izin vermiyor.
 
O zaman yüksek ihtimalle olmayacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst