Cam avize tamiratı

Kainat

Üye
Katılım
23 Eyl 2007
Mesajlar
215
Puanları
1
Merhaba,Cam bir avize kancanın çıkmasıyla yere dûşmûş,haliyle dal şeklinde olan avizebin bir kolu kırılmış bu can dak avize oarçası yapışır mı? Bilenler yol gôsterirse mûteşekkir kalırım.Bu hızlı yapıştırıcılar işe yarar mı?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Katalizörlü yapıştırıcılar var iran yapışıtırıcısı derler çelik yapıştırıcı diyede geçer çok güçlü yapıştırıcılardır. pürüzsüz yüzeylere güçlü tutunma özelliği vardır.

404 vs marka olanları var bunlar 1 günde kuruyor yapıştırma gücü orjinalleri kadar iyi değil. Ben jalasanj marka olanları öneririm 5 dk kuruma süresi vardır rengi katalizörle karışşınca gri olur. Diğer markaların henkel 404 vs bunlar sarı renkte olur karıştırınca.

Kullanımı. kutudan 2 tüp çıkıyor 1e 1 oranda bir karton parçasının üzerine sıkın iyice karıştırıp uygulayın çok cabuk kurur fazla oyalanmayın. 404 marka kullanırsanız acele etmenize gerek yok çok yavaş kuruyorlar

Hırdavatçılarda bolca bulunur önerdiğim markadan kırtasiyelerde yavaş kuruyanları bulunuyor genelde. Kolay gelsin
 
Kulaklarına kurban üstad ; o bir şeymi ; ben benim hanımın tuz buz olan dekoratif tabaklarını ( bir tabak iki gün sürdü lego gibi toplamam ) japonladım ; orjinal gibi oldu :)
 
Avizenin kolu metal ise japon pek sağlıklı olmaz. Metalinde kırılacağınıda sanmıyorumda işte ne olduğunu kimse bilmiyor kullanıcısından başka belki metaldi yamuldu düzeltmeye çalışırken kırdı. cammı plastikmi ağaçmı toprakmı acaba

Kulaklarına kurban üstad ; o bir şeymi ; ben benim hanımın tuz buz olan dekoratif tabaklarını ( bir tabak iki gün sürdü lego gibi toplamam ) japonladım ; orjinal gibi oldu :)

Kulaklarına kurban derken düşündüğüm anlamdamı dedin acaba
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevaplarınız için teşekkûr ederim tek tek,sağ olun.
Kırılan dal şeklindeki parça cam arkadaşlar.
Mobilden yazıyorum imla hatalarndan dolayı kusura bakmayın.
 
Hiç alınmadım. hepimiz hayvanız alemimiz hayvan sınıfımız memeliler resimdeki arkadaşımızda memeli alemi hayvan sizde öyle .ufak tefek familya farkımız var işte . en büyük farkımız aklımız.

Fazla ağır değil japondan sonra şeffaf silikon sûrmeye ya da başka bir şey ile sarmaya falan gerek olur mu?
Teşekkûr ederim.

Dışına sürdüğün silikonun hiç bir yararı olmaz ama dışına sürdükten sonra ince cam direkler atarsan iyi tutar . hemde çok iyi tutar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst