Cade Simu Türçeleştirilmiş Hali

Arkadaşlar bende program gayet normal çalışıyor. sorun nerde anlamış değilim :confused:
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ellerinize sağlık, türkçesi çok güzel olmuş. bir tek antetlerdeki başlıklar ispanyolca kalmış. bunla ilgili geliştirme yapıldımı acaba..
 
S.A arkadaslar programda zaman rölesi kullandıgımda sayım yapmadan direk geçiş yapıyor zaman degeri giriyorum ama olumsuz bilgisi olan varsa şimdiden tesekkür ederim
 
faz ve mp hattını kahverengi, mavi olarak çizildiğinde silinmiyor ve simüle ediyor.saygılar...
 
arkadaşlar bende bu programı kullandım gerçekten güzel bir program ama bazı butonları kullanamıyorum bunu değişik yöntemlerle yapıyorum ama saçma oluyor mesela 1-0-1 yaylı buto(XB5AD53 SCHİNEİDER )
 
proğramı bi arkadaş önerdi yükledim ama daha denemedim ellerinize sağlık....
bu arada DUPIŞK arkadaşa önerdiği için teşekkürler.....
 
Normal çalışıyor teşekkürler
 
arkadaşlar hiç emek sarf etmeden öyle mi böyle mi diye soruyorsunuz. biraz kurcalasanız program çok pratik kullanışlı ve ekts'ye bin basar.

1- hatları çekerken bağlantı kablosu menüsünden faz ve nötr olarak, eğer dc besleme ise dc kablolar ile çekin. sol menüdeki çizgi besleme kablosu değildir yanılmayın.

2- programa giriş şifresi zaten şifre soran kutucukta yazıyor.

başka soru varsa cevaplayabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst