cade simu de sorunum var

dupisk

Profesyonel Üye
Katılım
27 Eyl 2007
Mesajlar
918
Puanları
338
Yaş
39
arkadaşlar cade simu da kesik ve sürekli çalışan bir kumanda devresi yaptım fakat simule ederken kesiktede sürekli çalışıyor devre doğru ama bir türlü çözemedim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
devre nerde?:)

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
cade simuda çizdim devre doğru ama çalışmıyor
 
Arkadaşım devren yanlış, hem kesik butonun hem devamlı butonun muhürleme kontağını aktifliyor. Devreni bir daha kontrol et.
 
resime bakarsak çizdiğin şekil mantıken doğru ama kullanmış oldugun çift kontaklı butonda henüz kesik çalıştırma kontağı bırakmadan stop kontağı devreye girdiği için sistem devamlı çalışıyor. kapalı kontağı bobin ucu ile mühürleme kontağı arasında çizersen hallolur.
 
arkdşm google ye yaz pano tasarım ve montajı 11. sınıf modülü yaz indir hepsi onun içinde var işine yarar...İyi çalışmalar.
 
arkadaşlar cade sımu logo ekranı gelmiyor bilen bir arkadaş var programda hata neyse bir haftadır uğraşıyorummmm çözemedim
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,948
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst