caddy ++ sayfa logosu sorunu!

fatihöz

Üye
Katılım
1 Mar 2008
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaslar ben buprogramı kullanmaya yeni basladım program hakkında pek bi bilgim yok yeni yeni ogrenmeye calısıorum. benım yapmak ıstediğim sayfa olusturduğumda sayfanın sol alt kısmında caddy++ yazıor ben bunun olmasını istemiyorum yada onun yerine baska bişey yazmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

şimdiden herkeze teşekkür ederim...
 
şu an bilgisayarmda cadyy kurulu değil deneyemedim ama o logoyu istersen kaldıra bilirsin ve yerine kendin oluşturduğun logoyu koyabilirsin.
kaldırmak için seçip silmen yeterli sanıyorum.
 
Ben cok oynadım logo silenimiyor.Bende cözüm olarak kendi firma logomuzu paitn te yaptım bitmap oloarak cagırdım logonun ustune kopyaladım cokt iyi oldu.
 
arkadaşın dediği doğru mevcut logoyu silemiyorsun.üzerine yapıştımak tek çözüm.resim olarakta oluyor.my sybol kısmına eklersen rahatça kullanabilirsin kolay gelsin
 
slm nasıl kaldıracağını söyleyeyim

* Proje sayfası açıkken düzenden tümünüseç seçiliyor.(kısayol ctrl+a)
*sonra logo bölümünü büyüt ve mouse ile logoyu seç kare içine al yani ve mousun sağ tuşuna tıkla çıkan seçeneklerde sil de silinir..

Bu kadar basit..

saygılar
 
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar.

Söylediğiniz doğru fakat eksik logoyu sildikten sonra sayfa makrosu olarak tekrar kaydetmen gerekir yoksa bu işleni tüm sayfalarda tekraralaman gerekir.
Yeni logoyu koyduktan sonra o sayfada farklı kaydet diyip sayfa makrosu olarak kaydedersen daha sonraki projelerinde kullanacağın blok halinde bir sayfa makron olmuş olur yapamazsan tekrara sor detaylı anlatayım.
 
ilgilenen arkadaşlar için cok tesekkkürler.. bende paintte logo hazırlayıp kopyala yapıstır yaparak üzerine koyuyorum fakat bunu her sayfada yapmam gerekiyor. life 28 arkadasım makro olayını detaylı anlatırmısın şimdiden teşekkür ederim....
 
bu sistem nasıl çalışıyor bennasıl mesaj yazacam
ben nasıl soru saracağım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst