Cisimden yansımalı 20 metre mesafe için lazer sensör varmıdır?

artra

Üye
Katılım
20 Ara 2017
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
62
Güvenlik ve fotograf makinesi için kullanmayı düşündüğümüz yüksek hızlı cisimden yansımalı sensör arıyorum. Yani bir nevi optik Laser radarı diyelim. 20 metreye kadar etki alanı olmasını ve küçük objeleri de algılamasını istiyoruz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların önerisini bekliyorum. Nerden bulabilirim, varmıdır fiyat vs.. Teşekkürler.
 
Bim dedektörler var ama küçük objeleri görmez sanıyorum birde çok hızlı tepki alamazsınız. 20 metre uzak bir mesafe projeyi değiştirmeniz gerekiyor gibime geliyor.
 
20 m cisimden yansımalı algılama için çok uzak. Thru beam sensör kullanmanın yollarını arayın.
 
Tesekkürler aramaya devam ediyorum..
 
Askeri teknoloji nin bu konudaki sivil uygulaması var. Silahlarda kullanılan uzun mesafeli olanı ASELSAN vermese de 30 metreye kadar etkili olanları bulabilirsiniz. EMO nun bir bülteninde var, yada buradan bilgi alabilirsiniz. [email protected]
 
Teşekkürler ,mesafe ayarlı olan lazer bir sistemi buldum sayenizde sadece ayarlanan mesafe aralığında aktif ve 30m. kadar etkili.. 2roptics.com da
 
Verdiğim linke de bakarsan onalrınde hepsi mesafe ayarlı programlanabilir ve arka fon bastırma özellikleri gibi özellikleri vardır. ayrıca mesafe ölçüm ilşemi yaparak algıladığın cisimlerin pozisyonları hakkındada bilgi alırsın bu ürünlerle diğerlerine oranla daha ucuz ve kolay temin edilebilir ürünlerdir.
 
Milli takım antrenörüyüm yurt dışında yaygin olan bir alet var kim yapar bir bilgi verirseniz çok sevinirim. kendi imkanimla sporcular için dusunuyorum Pahalı olduğu için sizden yardım istiyorum.
https://www.fitlighttraining.com sitede örneğini görebilirsiniz .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,261
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst