Buzdolabı Tavsiyesi?

Katılım
17 Nis 2009
Mesajlar
202
Puanları
1
Merhabalar,

Evimdeki 14 yıllık Profilo buzdolabını değiştirmeye karar verdim. Yeni bir buzdolabı alacağım. Ortlama 1000 TL peşin paraya alabileceğim bir marka/model tavsiye edebilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Özellıkle, A sınıfı enerji tüketmesıne dıkkat ediniz, illa bır marka derseniz, SİEMENS diyebılrım, beyaz eşyaları siemens kullanan oğlumla benım aylık elektrik faturam 10 tl den fazla geliyor..
 
Ürün kalitesi Bakımından Bosch - Siemens - Profilo Ürünlerini , Yedek parça ucuzluğu ve Servis kolaylığı yönünden Arçelik - Beko ürünlerini tavsiye ederim
 
Kardeş sana şöle bi tavsiyede bulunayım Liebherr diye bi marka turkıyeye yenı girdi bizde bu markanın servisiyiz dunyada bu adamlardan daha kaliteli ürün cıkaran yoktur fiatlar biraz ucuz ama dolabın arıza yapma olanagı cok zayıf inanılmaz ötesi diyebilirim şöle bi örnek vereyım.içindeki cam sebze raflarını yere carpıyorz cizilmiyor bile alt kısımdakı sebzeliğin üstüne cıkıp zıplıyoruz catlamıyor bile :) 2 adet motor bulunur üstünde birisi sadece alt kısım dıyeride üst kısım ıcın tasarlanmş enerji tasarufu AAplus daha detaylı bılgı ıcın ***********@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
1000TL ile bütçem kesinlikle Samsung. Yerli buzdolaplarından çok daha kalitelidir. RT54 serisini 1100TL civarına bulabilirsiniz.
 
Değerli tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Sevdiğim bir yakınım Hoover bayisi. Piyasayı araştırdıktan sonra oraya gittim ve 540 litre bir model aldım. Şu an için bir şikayetim yok, olursa mutlaka aktarırım buraya.
 
sana bosch derim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst