Buyrun okuyun! Meslek yüksek okulları da önemli bir seçenek!

çok güzel bir konuya değinmişsin hocam,
ufak çaplı sanayi işletmeleri gün gectikçe azalıyor
bunun nedeni de bu konudan ibaret
herkes hakim, savcı, amir, memur olduktan sonra
sanayi ve teknoloji nasıl ilerleye bilirki

Ve devlet bu memurların maaşını ödemek için sanayicinin ve memur olmayan halkın kanını emdiği için özelde köle gibi çalışıp emeğimizi alamamaya razı olmak zorundayız. ( Maaşımın % 40 doğrudan vergiye gidiyor. % 20' si doğrudan gelir vergisi. Benzin 5 tl, doğal gaz ucmuş, aracın varsa en az yıllık 5000 tl devlete masraf. İnsaf yahu biz kölemiyiz.). Üstün zekalı bilim insanları bu yanlış sistemi görüp ülkeyi terk ediyor. Vergilerden, enerjinin pahalı olmasından dolayı kar edemeyen sanayici ancak çarkı döndürebiliyor.

Bu durumda sanayici bu ülkede yatırım yapmıyor. Teknoloji ilerlemiyor, sanayi gelişmiyor, ihracat ithalattan çok çok az oluyor. Bütçe açığı artıyor, kapansın diye vergi oranları artıyor, herşey özelleşiyor. Sonuçta memurların karnı doysun diye biz daha fazla vergi ödüyoruz. Aslında emeği çalan işveren değil devletin kendisi ve memurlardır. Artık anlayın bunu cahil halkım bu sistemle bu ülke sonsuza kadar sürünecek.

O yüzden dolgun bir maaş almak ve bol bol tatil yapmak için memur olun. Bırakın devlet o parayı nerden bulursa bulsun. Bırakın halk kan ağlasın. Memur olun keyfinize bakın. Sizi bilmem ama ben memur olacağım.

Saygılar herkese....
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst