Bunudamı Görecektik.Müezzin vurma oyunu !!!

ibosch01

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
545
Puanları
1
Yaş
39
Konum
adana
Avusturya Özgürlük Partisi, internet üzerinden oynanan bir oyunla yeni bir provakasyona imza attı.
“Güle Güle Cami” isimli oyunun amacı minareler üzerindeki müezzinleri vurarak puan toplamak. Oyun, ülkenin hem Müslüman hem de Hristiyan kesimleri tarafından büyük tepki çekti.

Oyunla ilgili olarak Avusturya Yeşiller Partisi, Graz Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılık da FPÖ yöneticilerine karşı “Halkı tahrik etmek ve dini duyguları aşağılamak” suçlarından dolayı soruşturma başlattı. Suç tespitedilirse parti yöneticilerine iki yıla kadar hapis cezası verilebilir, FPÖ oyunun bir seçim kampanyası olduğunu ve Graz’da 26 Eylül’de seçimleri için yapıldığını açıkladı. FPÖ’lü aday Gerhard Kurzmann ise sitenin çok kısa bir sürede 150 bin kişi tarafından ziyaret edildiği için mutlu olduklarını söyledi.

sonumuz hayır olsun...
 
Tabiki hiç hoş olmayan bir durum , fakat artık savaşlar kılıçla kalkanla yapılmıyor malesef , artık bilgiler savasıyor , bunun gibi durumları engellemek için herkese düşen görev , daha çok çalışıp daha çok üretip avrupadan daha güçlü olmamız lazım , avrupaya defalarca gittim , japonuylada ,çinlisiylede çalıstım inanınki bizden daha zeki değiller arkadaşlar , kısacası bilgi artık en büyük güç , biz daha bilgili olup onlardan daha güçlü olursak bu tür üzücü durumlarla karşılaşmayız.Bizi cahil gördükleri için istedikleri gibi dalga gecebiliyorlar .
 
Aslında oturub papaz vurma oyunu yapmak lazım ama onlardan bir farkımız olmaz sonra!
 
nedir bu insanların İslam'la alıp veremedikleri anlamıyorum.Dinimizle uğraşacaklarına dönüp kendi işlerine baksınlar artık!!!
 
nedir bu insanların İslam'la alıp veremedikleri anlamıyorum.Dinimizle uğraşacaklarına dönüp kendi işlerine baksınlar artık!!!

Kaşıntıları olmasa oraya buraya kaşınmazlar Allah'tan her kaşınana cevap vermiyoruz sonra mâzallah ne olur Avrupa'nın hali :)

O sebep ile elemanların amacı belli 150.000 hit = reklam parası.
Hedefe giden yolda her yol mûbahtır ( Bir yabancı film yayınlayan kanalın sloganı )
 
yahu boş işler bunlar :D adam oyunu yapsa ne olur yapmasa ne olur :)

Kardeşim sen kendinden eminmisn? Allahın dediklerine uyuyormusn boşver papazı rahibi :d
para için imamlık yapan hristiyanlar da var papazlık yapan müslümanlarda
açıkçası pek imammış müezzinmiş umrumda değil çoğu ticarete döktü işi
 
nedir bu insanların İslam'la alıp veremedikleri anlamıyorum.Dinimizle uğraşacaklarına dönüp kendi işlerine baksınlar artık!!!

çünkü avrupada müslüman sayısı hızla artıyor, bir gün avrupanın mülüman olmasından korkuyorlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,609
Kullanıcılar
449,930
Son üye
oguuz680

Yeni konular

Geri
Üst