Bulanık Mantıkla Sürekli Mıknatıslı DC Motorların Kontrolü

Ben bişey annamıyorum
 
kolay gelsin bildiğim kadarıyla BENJAMİN QE soyisim yanlış olabilir kontrol sistemleri adlı kitabı
 
Ne yazıkki Benjamin Kuo nun kitabında bulanık mantık ile ilgili bilgi yok.
 
garcia ' Alıntı:
Arkadaşlar bu konuda bitirme çalışması aldım. Acaba yararlanabileceğim kitap isimleri bileniniz ya da elinde döküman olan var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
sevgili arkadaşım sana elimde olan dosyayı yolluyorum fakat arşivlere bakmam lazım DVD lerin birinde bu konular olması lazım ayrıca ftp ye atmam çok uzun sürer ben bu bilgileri sana nasıl yolluyacağım?
 

Ekli dosyalar

  • Artificial_Intelligence_-_Fuzzy_Logic_Matlab.rar
    1.1 MB · Görüntüleme: 6
Moderatör tarafında düzenlendi:
iyi geceler arkadaşlar...

Bir arkadaş bulanık mantıkla dc motor hız kontrolü tezi almış galiba.Benim bitirme tezim de bulanık mantıkla dc motorun hız kontrolüydü.Ahmet küçüktüfekçi 4-5 dersimize asistan olarak geldi.Hasan rıza özçelik hocanın yerine. ben de bu hocadan almıştım tezi.Arkadaşıma yardımcı olmak isterim.Kendi tez sunumumu bulabilirsem gönderirim.

Kolay gelsin arkadaşlar...
 
merhaba okan benim de tezim bulanık mantıkla dc motor hız kontrolü. uzun zamandır araştırmama rağmen bir türlü ilerleyemedim. notlarını bulduysan yardımcı olabilir misin acaba?
 
Gazi uni. tef'de elektornik bilgisayar bölümü hocalarından Prof. dr. Ömer Faruk Bay "bulanık mantık denetleyicileri" adı altında ders veriyor ve ders dökümanlarını kendi web sayfasında yayınlıyor faydalı olabilir.
 
Selam arkadaşlar bu bulanık mantık kontrol kartlarını yapan varmı yoksa çalışmalar hep bilgisayarda simüle edilmektenmi oluşuyor.
Yapan arkadaşlar hangi işemcileri kullandılar ve neyi kontrol ettiklerini benimlede paylaşırlarsa sevinirim.
 
peki bulanık mantıkla universal motoru nasıl kontrol ederiz.
 
bende çetin elmasın kitabını projemde kullandım ki zaten senın işine yarayacak örnek uygulamaları da var. tavsiye ediyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst