Bulanık Mantıkla Sürekli Mıknatıslı DC Motorların Kontrolü

garcia

Üye
Katılım
8 Ağu 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar bu konuda bitirme çalışması aldım. Acaba yararlanabileceğim kitap isimleri bileniniz ya da elinde döküman olan var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
çetin elmas' ın "bulanık mantık denetleyicileri" diye bir kitabı var.
 
teşkkur ederim o kitabı aldım. ancak bu kitapta sinirsel bulanık mantık ile smsm kontrolünden bahsediyor. bana bulanık mantık ile kontrol lazım
 
TOK'07 seminer notlarında A.Ü Yrd.Doç.Köksal Erentürk hocamızın aynı konuda sunumunu ve projesini bulabilirsin.
 
arkadaşım özel mesaj gonderdim ama gitmedi sanırım. sitede ve google da aradım ancak bulamadım bu sunumu. lütfen elinde varsa upload edebilir misin. ya da varsa linkini verebilir misin
 
TOK 96 otomatik kontrol ulusal toplantısında benim yapmış olduğum bildirim var. 'Doğru akım motorları sürücü düzeneklerinde bulanık mantık kulanılarak hız denetiminin yapılması' isminde. Motor olarak sürekli mıknatıslı dc motor kullanmıştım. Bulanık mantık denetleyici tasarımı, algoritması, denetim işlemi vs. Motorun matematik modeli ve kural yapısını burada bulabilirsin. Sayısal çözümleme ile ilgili programlamayı o zamanlar Pascal ile yapmıştım. Programı bulma şansım yok ama bildiri kitabı elimde mevcut. Bulamazsan mesaj gönderebilirsin. Bir şekilde bildiriyi ulaştırmaya çalışırım.
 
hocam baktım internette ulaşamadım o notlara. tok96 bildiri kitabını bulabileceğimi de sanmıyorum. eğer o bildiri bilgisayar ortamında elinizde var ise bana mail ile gönderebilir misiniz. olmadı başka size de uyacak bir şekilde ulaştırabilrseniz cok mutlu olurum. bayramdan sonrasına hocaya götürmem gerekiyor yaptıklarımı. bi göz atması lazım.
 
Garcia, özel mesaj gonderdim ama gitmedi sanırım.
 
benim bildiğim bir kişi var kahramanmaraş universitesinde ama şu an ordamı bilmiyorum askerlik sebeblerinden dolayı ayrılmıştı geri geldimi haberim yok fakat kendisi bir asistan.bulanık mantık ve yapay sinir ağları ile ilgili bir tez hazırlamıştı.12 cilt falan sana yardımcı olacagını tahmin ediyorum adı Ahmet KÜÇÜKTÜFEKÇİ.dekanlıktan telefon numarasını alabilirsin sanırım.kolay gelsin yardımcı olabilirse çok sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst