bulaşık mak. kazan delik

düşük ısıda eriyen gümüş kaynak cubuklarıvar mazemeciler dulabilir böyle bir uygulama yapmıştım makinanın icini 100 w ampulile aydınlatın kapak kapalı loş ışıkta dıştan bakın enkücük delik bile gözüküyor
 
Valla süper yöntem sağolasın, son olarak şunu da sorup işe koyulayım. kaynağı içerden mi yoksa dışardan mı yapmak daha sağlıklı olur?
 
Valla süper yöntem sağolasın, son olarak şunu da sorup işe koyulayım. kaynağı içerden mi yoksa dışardan mı yapmak daha sağlıklı olur?

dıştan kardeşim dıştan su görmeyevek birde kaynak telin gümüş olsun bakır kaynak telleri de iş görür ama korozyona neden olabilir rutubeten dolayı.
 
Lehimleme derken, sizde mi gümüş kaynağını kastettiniz acaba?

hayır bakır kalaylanan lehimden bahsettim.iç kazan çok ince malzemeden yapıldığı için fazla ısıtmada deforme olur,en güzeli bence lehim rengide krom rengine yakın olduğu için kolay farkedilmez.:)
 
Ali Usta'mın dediğini baş kısmı daha kısa bir civatayla yaparsanız belki sorun daha rahat çözülür. Normal bir civatanın baş kısmını olmazsa yeniden düzenleyin; çok zor değil bu..
 
devcon diye iki bileşenli bir yapıştırıcı var plastik çelik gibi çok sağlam tavsiye ederim .
 
sunfix macun kaynak var çok iyi tavsiye ederim benim evde döküm petek delinmişti onu sunfix yapıştırıcı ile yapıştırdım süper
 

Forum istatistikleri

Konular
127,957
Mesajlar
913,907
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst