buhar ve yağ kazanı otomasyonu+siemens rwd32s proje

yavuz31

Usta Üye
Katılım
12 Ocak 2010
Mesajlar
1,187
Puanları
156
Yaş
47
arkadaşlar buhar kazanı mbü,kbj,rbp,sb35 serisi,ve yağ kazanı otomasyonu ile siemens ısı kontrol cihazı rwd32s hakkında yardım isteyen yada öğrenmek isteyene destek verebilirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ısı kontrol cihazı rwd32s hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
 
siemens ısı kontrol cihazının çalıştırabileceği 7 adet aplikasyon yani mekanik sistem vardır bir tanesine örnek verecek olursam;güneş enerjisinden gelen 90 derecelik suyu eşenjörden geçirerek diğer ejanjörün diğer yönünden giren kullanılmış ısısı düşük suyu istediğiniz sıcaklığa alarak invertere istediğiniz debi bar ile sirkilasyon yaptırabilirsiniz ayrıca enerjide sıcak su yoksa kalmamışsa pompayı tamamen durdurabilir istediğiniz sıcaklığa geldiğinde ise pompayı yine istediğinz basınçta çalıştırabilirisniz kontrol cihazının biraz karmaşık programı vardır eğer bu sistemi kulanacaksanız bana özelden telefon numaramla ulaşıp destek sağlayabilirim.
 
Rwd32s hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var. ozelliklede pcbağlantısı ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim
 
sayın serkanakyar; rwds32s (solar ısı kontrol cihazı) nın pc bağlantısını bilemiyorum ancak bu cihazın pc bağlantılı olanından sipariş ederseniz hem kullanma klavuzu hemde pc sürücü cd sini alabiliyorsunuz cihaz üzerindeki pc ekran kablosunu aparat ile bilgisayarınıza bağlayıp sürücüsünü yüklediğinizde ve gerekli desteği geniş bilgiyi 05559889424 nolu telefondan yetkili servis ve uzmanı serkan beyden hiç çekinmeden istediğiniz soruyu bağlantıyı ve bilgiyi rahatlıkla alabilirsiniz ancak ben kısaca bahsedeyim; cihaz içerisinde hali hazırda 7 ad aplikasyon yani mekanik kullanım programı hazırdadır siz sadece bu 7 aplikasyon içerisinde hangi mekanik sistemi devreye sokacak çalıştıracak yada kuracaksanız o numaralı aplikasyonun numarasını cihaza kodluyosun cihazda 2 ad kuru kontak vardır örnek invertere yol verecekseniz 24 voltu com noktasına nc veya no ucuna ise inverterin start ucuna bağlıyosunuz b1 b2 b3 isimli 3 ad sıcaklık sensörü vardır seçtiğiniz aplikasyon numarası aplikasyon çizelgesinde b1 ve diğer sensörleri nereye takacağınızı zaten işaretlemiştir cihaz gerekli ısıyı algıladığında invertere yolverir inverter suyu nereye basıyor ise bastığı kısımıda basınç transmitteri 4-20 ma vererek ona göre hızını ayarlıyor ısı belirli bir dereceye geldiğinde stop ediyor sistem 58 dereceye gelmeden start vermiyor çünki sıcaklık yetersiz ise inverterin çalışması anlamsız dolayısı ile boyner çalıştırılır eğer daha fazla bilgi isterseniz buraddan söyleyebilirsiniz açıklamama ve aplikasyonları yüklemeye devam edebilirim
 
Son düzenleme:
yavuz31.. kardeş ben seni biryerden tanıyor muyum acaba.. sanki tanıyor gibiyim.. nerden tanışıyor olabiliriz bir fikrin var mı?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst