Bu sistemin fiyatı nedir?

turkerweb

Üye
Katılım
29 Kas 2006
Mesajlar
120
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar 3.5 m genişliğinde 6m uzunluğunda bir teras katımız var.Bu teras katının üstü normally open :D .. Latife bir yana,bu teras katının üstü belli bir sıcaklık aşıldığında ve yağmurlu havada otomatik olarak kapatılsın istiyoruz ve aynı zamanda arzu edildiğinde manuel olarak da kapansın istiyoruz.Bunun için kullanılacak sensörler haricinde motorun cinsi (fiyat da düşünülürse) , plc'yi s7200 kullandığımızı varsayarsak,haberleşme kartı cpxxxx, kablolar,kontaktör ve röleler ile kaça patlar.Ayrıca ray olayı nasıl yapılır?Fikir ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..(Scada ile de görselleştireceğim)
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sm arkadasım. bu sistem için bence hiç öle s7-200 felan kullanma. koy bitane logo geç. logoya PT100 baglanıyor zaten basit bi programla halledilecek bi işi yokusa sürme bence. mekanizma konusundada oldukca iyi bi tasarım lazım. nerde ikamet ediyonuz acaba . yardımcı olabilecek tanıdık arkadaslarım var. Belki bişiler olur. teknik resimler varmı acaba bina ile ilgili
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst