Bu motorun üzerinde bulunan parça nedir?

emrekansiz

Üye
Katılım
1 Ocak 2010
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
33
Üstadlar merhaba elimde bir adet 24V dc 2 kw motor var. Bu motorun üzerinde bir parça var motorun arka kapağındnan içeri bir kablo ile giriyor ama ne oldugunu nasıl çalıştıgını çözemedim bilen varsa nedir nasıl çalısır yardımcı olurlarsa çok makbule geçer.


Yeniden Yönlendirme Bildirimi



Small Hydraulic Motors, Mini Hydraulic Motors, Micro Hydraulic Motors
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bu bir kondansatör, motorun ilk kalkışında ve çalışma esnasında dengeli ve filtreli bir elektrik sağlar. Yüklü kalkışlarda oluşan karşı gerilimide minimize eder vs...
 
motorun üzerindeki parça kontaktör görevi yapıyor. arabalardaki marş otomatiği gibi
 
motorun üzerindeki parça kontaktör görevi yapıyor. arabalardaki marş otomatiği gibi
Evet Kontaktör görevi yapmıyor... Resmen tek kontaklı bir kontaktör... Araçlardaki marş motoruna yol veriyor...
 
Zannedersem dc motor olduğu için motor kalkınması için paralel uyartım amacıyla mıknatıs veya kutup sargısı olmalı bu malzeme.
 
yani kalkış yapmadan bu parçaya enerji vermem mi gerekiyor. nasıl yapmalıyım kalkıstan sonra enerji kesilcek mi?
 
Ürüne dair katalog yokmu elinde yada ürün üstünde etiket vs. Bu malzemeye enerji vermen gerekli ama gerilim değeri ne olmalı bilemem
kendisi motor içinden enerji alıyor da olabiliir kablosu boştamı kalıyor
 
katalog bulamadım 24V 2KW DC mıknatılı motor içine o parçadan sadece 1 kablo gidiyor 1 mm gibi bir çapı var. yani bu motoru kaldırmam için önce bu parçaya enerji verip sonra mı motora vercez nasıl olcak? hidrolik mantarlarda kullanılan bir sistem motorun alt tarafında selnoid ve hidrolik tankı var motor hidroliği basmak için kullanılıyor.
 
bu parça gerilimini kendisi motor içinden alıyor Sen motora 24 V bağlantısını yap yeter
 
bu parça gerilimini kendisi motor içinden alıyor Sen motora 24 V bağlantısını yap yeter

Fakat üzerinde 4 adet uç var biri motorun arkasından geliyor 2 tanesi + ve - eksi olan motorun eksisiyle aynı + olan boş bir tane daha ince uç war oda boşta
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst