Bu forum ne zaman XenFero'ya geçti?

Yani ne olmuş? Öyle iddiaları mi var?
Vardı bir ara. TR'nin XenFero'ya geçen ilk teknoloji forumu biziz diye. Topu topu birkaç tane var zaten Teknoloji forumu. 😆
Yeşil olanı eleştirmek için değil ama bu format gerçekten çok sade basit orada ilk konumu açacağımda zorla bulmuştum gerekli yeri. Oldukça kullanışlı bu hali yapanlara teşekkürler.
Yeşil olan derken? Logosu yeşil olan mı?
Sizin öteki forum hangisi acaba ? 😀😀
Technopa...

Devamını getiremem. Anlaşıldı muhtemelen. :D
 
Öteki yerde olsa ban yer belki

Ama bizim forumun çizgisi farklı. Bizde olmaz öyle şey.
 
Aman valla 1 aylık banı alırsın demedi deme
Ben dili korumak adına bir çabaları olduğundan çok saygısız insanlar olduğuna kanaat getirdim. Resmen borç batağından tefeci ne zaman kapıyı çalacak diye beklermiş gibi oldum. Bir hatanı daha görürsek... Onların hayattaki tek eğlenceleri de herhalde online zorbalık. Niyet kabul edilebilir gibi görünse de uygulama 0.
 
Son düzenleme:
Aman valla 1 aylık banı alırsın demedi deme
60 tane ban yemişim. Bazıları sırf eleştirdiğim için. Diğerleri de mobil klavyesi noktalama işareti koymadan önce boşluk bırakıyordu günlerce aynı şeyden dolayı ban yedim. 5-6 tane 1 haftalık gereksiz mesaj bani yemiştim. Sebebi ise ya eleştiri ya da birine konu içerisinden başka bir soru sormak. Biz burada 15 senelik konuları kullanıyoruz kirlilik olmasın diye. Adamlar her seferinde yeni konu açın diyor. Her yeni konu açıldığında Google arama yapıldığında daha çok sonuç çıkıyor çünkü. Geçen sene günde dört tane akım korumalı priz konusu açıldığını gördüm. Her gün bunun olduğunu düşünün? Yani sonuç olarak Akım korumalı priz önerisi diye aratın, ilk çıkan sitelerden olacaktır. Doğal olarak reklam geliri artıyor. Kitlesinden dolayı orayı daha az kullanıyorum elektrik başlığında bilgili insanlar az var. Yani konuya mesaj atmak için atanlar var.
Öteki yerde olsa ban yer belki

Ama bizim forumun çizgisi farklı. Bizde olmaz öyle şey.
Burada ban yiyen sadece bir kişi gördün çift hesap açtığı için. Burada öyle bir durum olmuyor muhtemelen.
Bu arada sizi bir forumda daha gördüm sanırım. Mekatronik ile alakalı bir forumdu ama ismini hatırlayamadım link atabilir misiniz orayı da kullanayım. 😀
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst