Bu devrenin baskı devresi lazım

GokhanBar

Üye
Katılım
14 Ocak 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
hy1lr.jpg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bu kadar sade bi devrenin baskısı elle bile çizilir:) forumu insanlardan bu şekilde faydalanmak yerine bilgi edinmek, çözüm yolu öğrenmek için kullansak daha doğru olur. Ancak çok zor durumda kalındığında durumu anlatarak ödev yaptırılabilir. Bu şekilde olması sizin öğrenmeniz açısındanda faydalı olacaktır. Aksi takdirde başkası çizecek siz hazırı kullanacaksınız. Forum amacına çok uygun değil bu
 
Sn. GokhanBar formumuza yeni üye olmuştur ve elektrik elektronikte yeni gibi görünüyor. entegrenin devre şemasındaki görüntüsü aklını karıştırmış olmalı. Yardım etmenizi tavsiye ederim arkadaşlar.Saygılar.
 
Son düzenleme:
Sana tavsiyem, Proteus programını edin ISIS'de devreni çiz direk ARES'e aktar, eleman yerleştirilmesi ve bağlantılarını kendisi otomatik yapıyor zaten, kolay gelsin.
 
Biri fotonun bilgisayarındaki yolunu siteye aklemiş, başka rumuzla biri bir foto eklemiş, biri böyle dandik bir devre için, çizin verin, dercesine yardım edin adam yeni demiş, daha başka rumuzlu biride hiçbirşeye teşekkür etmiş, ne oluyor burada?
 
farkole herşeye teşekkür ediyor, adama desen 20MW nükleer tesis havaya uçtu, yarabbi şükür teşekkür diyecek...
 
Arapça'da taşakkur'den gelir... تشكّر
 
Pardon ama ne saçma bir konu bu ya ne oluyor burada şaşırdım :) bence bu konu ÇÖP
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst