Bu üründen türkiyede varmıdır acaba ??

GND-

Üye
Katılım
12 Eki 2016
Mesajlar
505
Puanları
16
Mağlum kış geldi arabaların aküsü bitmesin diye bazen kutup başlarını söküyoruz şöyle bir ürün var su vanası şeklinde gevşetip sıkma yapıyor çok hoşuma gitti acaba bunu türkiyede bulabilirmiyiz ???


https://tr.aliexpress.com/item/Univ..._9&btsid=19221558-232a-4454-8706-7a1741b9b433
 
o şekilde varmı bilmiyorum ama bizim traktörde bundan parca satanlardan araştırmak lazım
 
Yeni tip elektronik yoğun araçlarda,kutup
başlarının sökülmesinin uygun olduğunu düşünmüyorum.

zaten yeni nesil arabalarda kışın bir sorun olacağını sanmıyorum benim aracım 2005 bir model başka bir arkadaş var onun arabası da 96 model kışın sıkıntı olduğu için böyle bir arayış içine girdik ...
 
Bahsettiğiniz ürün akü şalteri, marine tip olanlarda daha farklı bağlantı kombinasyonu olanlarda vardır. Ama ucuz ürünler değiller.

Kışın neden sorun yaşıyorsunuz? 1-2 ayda bir mi çalışıyor araç?

Saygılar....
 
90-2000 modeller soğukta çok nazlı akülere sahipler yada elektrik tesisatları çok dandik aküyü bitiriyor ona önlem kesici koyuyorlar kimide aracın çalınmasına önlem olarak koyuyor onu gizliyor çalınmıyor aracı...
komşu da koymuştu ödünç isteyene anahtarı verirdi akü bitik galiba deyip seyrederdi ...
 
Rus sitesinde daha pratik bir şey bulmuştum eskiden ampere uygun bir scr ve anahtar tabi maliyet meslesi, kamyonlarda da kullanılmakta, hareketli kısımların açıkta oksijenle temas etmemesi kapalı yerde olması önemli, resimdekini uygun bulmuyorum!
 
cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim evet ürün daha çok gemi tekne yat gibi deniz ürünlerinde daha çok kullanılıyormuş. inşallah en kısa zamanda alacam .
Arabamız hem biraz eski hemde çok aktif binmiyoruz biraz bu yüzden sıkıntı yaşanıyor ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Geri
Üst