Bt pano firmasına dikkat

Eğer fabrika çalışmıyorsa reaktif güç kontrol röleleri düzgün çalışmaz bunun nedeni reaktif güç kontrol röleleri akım trafosundan geçen akıma göre hesaplama yaparak çalışır eğer akım trafosunuz 500/5 ise bu akım trafosundan en az 5 A geçmeli ki reaktif güç rölesi işlem yapabilsin birde yine 500/5 akım trafosundan yola çıkarsak sizin 5 A çekse bile sisteminiz en küçük kademe kondansatörünüz bu akımda oluşan endüktif reaktif in ihtiyacından fazla ise kademe devreye alacak ama fazla kapasitif gördüğü için tekrar bırakacaktır
Çalışmayan fabrikalar da kompanzasyon reaktif güç kontrol rölesi ile gerçekten zor ve sıkıntılıdır bunun için size tavsiyem sayaç ve reaktif güç kontrol rölesinden ihtiyacınız olan kapasitif gücü hesaplayın ve sabit kondansatör bağlayın fabrika devreye girene kadar.
Haklısınız üstad bizim zaten konuşmamız o şekilde idi ama firma buna uygun yapmadı
Sonradan kendimiz monefaze kondansatörlerle endüktif ve kapasitifi dengeliyerek aşağı çektik

Kendi ekibimizle sorunu çözdük allaha şükür fakat firma dan destek alamadım. alamadığım gibi kullanılan malzemeler denbazıları yandı.

merhaba öyle yaptım zaten fakat benim sıkıntım Kompanzayonu yapan firmanın destek vermeyişi
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,927
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst