Brushes DC Motor,Permanent Magnet Motor

esesli

Üye
Katılım
19 Kas 2006
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar,
Brushes DC Motor ve Permanent Magnet Motor hakkında ayrıntılı bilgiye
ihtiyacım var(Türkçe).Şimdiden teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
fırçasız motorlar ve fırçasız motorlarla hız kontrolüne ihtiyacım var yardım edebilirmisiniz?
 
permanent magnet motorlarla ilgili bitirme tezi aldim fakat yeterli derecede elimde kaynak yok konu hakkinda bilgisi olanlar yardim edebilirse cok sevinirim simdiden tesekkurler..
 
ya arkadaşlar teknik sorularınız varsa lütfen yeni sayfa açalım (sözüm: wonderkid-, electro kardeşlerimize), bu sayfayı eseli kardeşimiz açmış. Bu sayfada onun sorunu çözelim. Başka sayfada sizlerin sorunuzu hep beraber çözeriz.

Bu bölümün modaratörü uyuyor herhalde :))
 
s.a arkadaşlar bana D.C motor bağlantı şeması lazım nereden bulabilirim ysrdımcı olabilirmisiniz??
 
fırçasız motora bilgisayarların fan motorlarını örnek verebilirim.Oradan bir araştırmaya giderseniz birşeyler çıkarta bilirsiniz.
 
Arkadaşlar bu gün brushless olarak adlandırılan motorları sadece teyp motoru olarak düşünmeyelim bunların endüstriyel boyutluları ve driverları sanayide yaygın olarak kullanılmaktadır.Bir de bunların servolarla aralarındaki farkı ve kontrol metodları hakkında yeni bir sayfa açmak bencede iyi olacaktır.Hız ve pozisyonlamanın önemli olduğu yerlerde tercih edilmektedir.
 
permanent magnet dc motorlar hakkında ayrıntılı türkçe döküman ektedir.

diğer motor da brushed mi brushless mi olduğunu söylersen yardımcı olurum. sen bu iki motoru birleştirip yeni bir model yaratmışsın herhalde :)
 

Ekli dosyalar

  • Permanent_magnet_dc_motorlar.rar
    333.2 KB · Görüntüleme: 763
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,224
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst