bosh buzdolabı var motor kalkmıyor

butune

Üye
Katılım
6 Eyl 2008
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
slm motor kalkış yapmıyor star kondositörü nereye bağlanıyor bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa memnun olurum
 
genelde motor klemensine bağlanır arkasını açarsan kolayca ulaşabilirsin. Motor dönmek için inleme sesi çıkartıyorsa muhtemelen start kondansatörünü değiştirirsen düzelir.
 
start kondosörü yok ilave nasıl bağlarım
 
Motor dönmek için inleme sesi var fakat start kondosörü yok ben bir tane aldım takmak için ne yapmam lazım fazla netür arasına bağlanmıyor heralde 64 77mfd 220vac ac motor start var elimde fakat bağlatısını tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden tşk
 
yokmu bir yardımcı olacak bir usta
 
Kondansatörlü olmayan bir buzdolabında sorun röleden yada motorun kendisinden kaynaklanır. Sorun röledense röleyi, kompresördense kompresörü değiştirmek gerekir.
 
role'niz danfoss role ise gösterdiğim 2 uca kondansatörü bağlayabilirsiniz. değil ise rolenin fotoğrafını gösterin
 
arkadaslar merhaba. bende bosh ksu44600NE/11 nofrost buzdolabı var. led göstergeleri sürekli yanıp sönüyor tık tık ses geliyor fakat motor başlayamıyor. alt veya üst kapılardan herhangi bir tanesini açınca motor çalışmaya başlıyor kapılarını kapatınca motor duruyor. arızası neden olabilir bilgi verebilecek birisi varmı şu anda bana.
 
danfoss role aynı roleden aynısıburaya star kondositörü bağladım kondositörden çok ısındı 67-77 start kondositörü o dediğin yere bağladım çok ısındı fakat motor kalkmadı dolapta 1 yıllık fakat garantis yok çeyizden gelme
 
Danfoss komprösörerde motor sıkışmaları yüksek oranda açılabilmektedir.Genel olarakta bunun için 3-4 adet şok kapasitörü paralel bağlamanız gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst