Bosh 1421 model çift kapı buzdolabı

F.T.

Paylaşımcı üye
Katılım
6 Ağu 2007
Mesajlar
892
Puanları
146
Yaş
53
selamlar.
bosh 1421 model çift kapı buzdolabımın kapıda bulunan körükler yırtıldı.bunları değiştirmek istedim ama kapı komple değişmeli dediler.
şimdi kapı komple değişirse maliyetimiz ne olur.yada farklı bir alternatifimiz varmı.
herkese iyi çalışmalar diliyorum.
 
ferittt bey bosch marka buzdolaplarına bakmadığım için kesin konuşamıyorum ancak genelde sistemler birbirine benzediğinden bildiğim kadarını anlatayım.
eski conta yapıştırma tipli ise locktite401 kullanarak yenisini yapıştırabilirsiniz.contanın temini serviste mevcut değilse özel servislerden ebatlarını vererek temin edebilirsiniz.
 
ilgin için teşekkürler.benim kapılar presli contada kapıya orjinal bir şekilde presli durumda.eski kapılara benzemiyor yapısı.bunların değişim olayı varmı yoksa kapıyı komplemi almak grekiyor.
 
Normal olanı kapının değişmesi fakat Bosch ve Vestel kapı için 350TL.gibi fiyatlar istiyorlar. Biraz uğraşarak lastikleri değiştirebilmen mümkün. Bir bıçak yardımı ile iç kısımdaki plastik parçaya zarar vermemeye özen göstererek sökersen, daha sonra yeni lastiği yerine yerleştirip hızlı yapıştırıcı ile yapıştırabilirsin.
Kapıyı söküp yere yatırarak yapmalısın. Kapıyı yerine taktıktan sonrada fön makinası veya benzer bir aletle, lastikleri ısıtarak güzel bir şekilde yerine alıştırman lazım.
 
halil usta teşekkür ediyorum.kolay gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,172
Mesajlar
915,632
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst