Bosch WAE20461TR Çamaşır Makinesi Arızası

AAVCİ_İ

Üye
Katılım
5 Şub 2010
Mesajlar
23
Puanları
1
Herkeze kolay gelsin ustalar .cihaz f 21 arızası veriyor ustalarım?.ne olduğunu bilen varmı.?karttan yapabilirmi?şimdiden yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
 
F21 motor hatasıdır. Motor soketini ve kömürlerini kontrol ediniz.
 
Afedersiniz mesajınızı yeni farkettim. Bir gelişme var mı? Resetleme değil de test programına girme şansınız var. Bildiğim kadarıyla makine kapatılınca kendini zaten resetliyor.
 
Merhabalar Motoru değiştim aynı hata devam etti acaba ne yapmamız lazımbh
 
Herkeze kolay gelsin ustalar .cihaz f 21 arızası veriyor ustalarım?.ne olduğunu bilen varmı.?karttan yapabilirmi?şimdiden yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.
program ayarından ürünü sıkma pozisyonuna getirin
sıkma ayar düğmesine basılı tutup
program ayarını 1 çıt geri çevirin(saat yönünde)ve
elinizi sıkma tuşundan çekin.arıza sininecektir.ürünü kapatıp tekrar açın
eğer ilk seferde olmaz ise oluncaya kadar tekrar edin(tuşlar statik elektrikle çalıştığı için geç algılama sorunu olabiliyor)
not:bu işlem arızayı gidermez sadece kartın hafızasında kayıtlı olan arızayı temizler.
 
Bu makinenin motor için karbon kömürlerini servisten mi temin edeceğiz peki?
 
Arkadşlar f21 hatası motor veya kömür hatası kömür değişimi kolay dışardan 10 tl gibi bi ücretle alıp değişebilirsiniz .. şimdi f21 hatası yazısı cihazda takılı kalmışta olabilir vereceğim linke bakıp o hatayı giderebilirsiniz
bunu izleyip yapabilirsiniz şöylede anlatayım kısaca düğmenin konumunu saat bazında 6 ya getirelim yani durulama sonra sıkma devri düğmesine basılı tutup düğmeyi sıkma ya getiriyoruz yani saat 7 konumuna elimizi sıkma devri düğmesi üzerinden 10 sn sonra çekiyoruz. ve düğmeyi videodaki gibi kapatıp tekrar istediğiniz konuma getirebilirsiniz :D çalışır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst