Bosch silence electronic kablo bağlantıları hakkında

tekosis

Üye
Katılım
25 Şub 2009
Mesajlar
491
Puanları
6
Yaş
42
Selamün aleyküm arkadaşlar. Bölümdeki Ev aletleri atelyemizde bulunan Bosch silence electronic bulaşık makinesinin kabloları karışmış durumda ve montaj yapıp enerji vermek hususunda bazı tereddütler yaşıyoruz. bu makineye ait kabloların bağlantı şeklinin ki özellikle altta kalan beyne giren, resmini paylaştığım kabloların şeklini paylaşabilir iseniz çok sevinirim. Saygılarımla...

QA1bdr.jpg
 
Bunlarda kodlamalı soketler kulanılmıyor mu, yani her hangi fişi yanlış sokete takılamıyor biliyorum (tırnak kırmadıysanız).
 
By lent "in dediği gibi o soketleri ters takma ihtimaliniz çok düşük karismaz yani.
 
Teşekkür ederim ustalarım. Ancak problem ters değil benzer soketlerin yanlış yere takılması olabilir. Bundan dolayı mümkünse doğru bağlantı şekillerini rica ediyorum.
 
Arkadaş "ters" ifadesi kullanmış kastettiği yanlış bağlantı yapılamaz, soketlerde tırnak girdiği yuvalarda da kertik olur birbirine uymazsa takılır/engeller dolayısıyla yuvaya oturtamazsın, bir tırnak sağda, solda ortada ... çift tırnak ... filan olur, yapı ne kadar uzun olursa değişik soket yapma kombinasyon sayısı artar 3x3 4x4.
Uygun görsel bulamadım çelişkiye düştüğün soketleri ve karşılıkları fotolarsan daha fazla yardımcı olurz.
 
Hocam merhaba ayni makinadan bendede var ani elektrik gidip geldi E01 arizasi verdi ısiticida problem cıkmadı karta cıkti ama yapilmaz dediler kartın üzerinde gözle görünen birsey yok bunu nasil cözebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst