Bosch bulaşık makinesi birkaç dakika sonra çalışmayı durduruyor

alamat

Üye
Katılım
26 Tem 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Bosch bulaşık makinesi çalıştırdıktan birkaç dakika sonra sanki elektrik kesilmiş gibi duruyor. göstergeleri de sönüyor. Kapatıp epey bekledikten sonra yeniden açınca göstergesinde bazen 26 bazen 22 gibi bir zaman kaldığını göstererek tekrar çalışmaya başlıyor.
Deterjanı da almış oluyor.
Bir de en fazla beş dakika filan çalışmasına rağmen içerisi baya ısınmış oluyor.
Bu duruma yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Birkaç servisi aradım ve bu şikayetlerimi ilettim. Bana muhtemelen karttan olduğunu, gelmelerine gerek olmadığını ve yeni bir makine almamı söylediler.
Bu mudur yani?
Adamlar gelip incelemek zahmetine bile girmiyorlar. Bu nasıl bir zihniyet?
O zaman ben hiç vakit kaybetmeden almanlara yatırayım paramı, niye çalışıyorum ki zaten? Ben elime geçen parayı almanlara yedireyim, benim verdiğim vergilerle de işsiziz diyen bir sürü yeşil kartlı zahmete girmeden geçinsin. Ne güzel bir düzen...
 
Bosch müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ediniz (444 6 333). Etkili konuşup şikayetinizi dile getirirseniz gereken ilgiyi mecburen :) göstereceklerdir, bizim memleketimizde işler böyle yürüyor maalesef. Arçelikteki servis anlayışının ve hizmetin on'da birini bosch'da bulamazsınız.
Daha da sonuç alamazsanız şikayetvar.com adresine yazın tüketici hakları derneğine şikayette bulunun.
 
Geçen sene de su boşaltmıyor diye Bosch servisi ile muhatap olup boyumuzun ölçüsünü almıştık. Zaten makinem 14 yıllık. Yani aradığım artık bosch servisi değil bunu tamir edebilecek birisi. Bizim memlekette bunu başarabilecek birini bulamaz mıyım yani? Bunu onlarla muhatap olmadan elektronikten, mekanikten anlayan biri yapamaz mı?
 
Yapamazmış. Diyotu yanmış. Uzantısı beyne gidiyormuş. Yani bunun Türkiye'de çözümü yokmuş. Eh, teknoloji istiyorsan ya kendi teknolojin olacak ki bizde yok, ya da teknolojiyi elinde bulunduranlara boyun eğeceksin. Biz boyun eğme işini baya iyi öğrenmişiz...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,160
Mesajlar
915,562
Kullanıcılar
449,918
Son üye
mustafa 909

Yeni konular

Geri
Üst