Bosch ısıtıcı (yemek sıcak tutma aleti) yedek kablosu

Ernst2005

Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Evimizde 15 sene önce aldığımız bir Bosch yemek sıcak tutma aleti var. Aleti uzun süredir kullanmıyoruz.

Aletin kablosu maalesef kaybolmuş. Girişi bilgisayar güç kablosuna benziyor, ama uymuyorlar, zira alt ve üstte tırnakları var.

Acaba bu güç kablosunu nerede bulabilirim?

Yardım için teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

  • Bosch1.jpg
    Bosch1.jpg
    90.7 KB · Görüntüleme: 18
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zor bulursun elektrikciden 3x2.5 mm kablo 2 metre ucuna bir toprali fiş aletin icini aç direk bagla gec ugrasmaya yedek parca aramaya degecek bisey degil. Bulsan bile deli para olur
 
Cihaz model numarası ile yetkili servise başvurabilir veya pc güç kablosunu orta iletkeninin karşısındaki kertik için keserek uygun hale getirebilirsiniz.
 
PC güç kablosunu maket biçağı ile kesmeyi denerken elimi kesmiş bulundum.

Bu nedenle hazır güç kablosu bulmam gerekiyor.


Not: 3 x2.5 mm kablo ile direkt bağlantı yapmayı da şık ve fonksiyonel bulmuyorum.
 
PC güç kablosunu maket biçağı ile kesmeyi denerken elimi kesmiş bulundum.

Bu nedenle hazır güç kablosu bulmam gerekiyor.


Not: 3 x2.5 mm kablo ile direkt bağlantı yapmayı da şık ve fonksiyonel bulmuyorum.
Öncelikle geçmiş olsun farklı yolları var o genişlikte eğe kullanabilirsin yuvarlak dahi olabilir, ısı ile de (dumana katlanabilirseniz) işinizi görebilirsiniz, arkadaşların dediği gibi bulmak belki zor belki mümkün olmaz kolay gelsin.
 
Gesmis oldun oncelikle. Aklima geldi sizin cihaz uzerindeki yuvayi pc power supply uzerindeki disi soket ile degistirebilirsen bilgisayar power kablosu orijinal bisey olur. Yada pc power kablosunun ucunu erkek kismini lehim makinasi/ havya ile eritilerek sekil verilmeye calisilabilir capak ve son sekillendirme maket bicagi ile yapilabilir
 
Geçmiş olsun,pc güç kaynağına form verebilirseniz daha orjinal olur ama 3x2,5 kablo ile daha kolay halledebilirsiniz
 
Önerilere teşekkür ederim ama:

Makinenin özelliği, elektriğe bağlı iken belli bir sıcaklığa ulaştığında, kablosundan ayrılıp, kablosuz olarak sofraya getirilmesi. Ve üstüne konulan yiyecekleri sofrada bir süre sıcak tutması.

Dolayısıyla sabit bir 3 x 2.5 kordon bağlantısı pratikliğini ortadan kaldırır.
 
Arızalı bir pc güç kaynağı bulup bilgisayar kablosunun takıldığı dişi kısmını sökerek kendi makinenize monte edebilirseniz işiniz hallolur,makineniz bilgisayar güç kablosuna uyumlu hale gelir
device_name Cihazımdan your_app_name ile gönderildi
 
Ben bu arada aradığım kablonun internette bir resmini buldum. Ekte gönderiyorum. Belki biraz daha yardımcı olur. Bosch Guc Kablosu.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst