Blender tavsiyesi

Katılım
11 Mar 2013
Mesajlar
233
Puanları
1
Yaş
64
Arkadaşlar merhaba! Bir blender almak istiyorum konunun uzmanı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim,blenderleri inceledim gövde/motor ile metal milin bağlandığı plastik girintili yuva çabuk bozulsun diye plastikten yapmışlar.
Acaba piyasada mil ile gövde motoru arasındaki yuvanın metal olduğu bir marka ve model var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
en az 700w olmalı
çubuklar ne kadar kalınsa o kadar iyi olmalı. çubukların gövdeye takılan kısım sert plastik yada metal olmalı.

Fakir 1000w el branderi öneririm.
 
Metali bilmiyorum fakat adem beyin dediği gibi blender seti tavsiye için 1000 wattlık modellar uzun vadede daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Bıçakların paslanmaz olmasına da dikkat etmenizi tavsiye ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni konu açmak istemedim. Bu başlık altında bir sorunumu yazayım. Mikser seti aldım. Grundig marka ürün HBS 1010 yorumları iyi fiyatta uygundu. Evde dondurma yapıyorum tabi buzdolabında sertleşiyor üstelik kıvamlı oluyor. Az önce biraz yumuşatıp normal modda karıştırmak istedim, kesik kesik bir süre karıştırdım ve motor durdu, hafif ısınmıştı. Ucundaki blenderı çıkartıp bastım motor çok az dönüyor. Fişi çektim tekrar taktım normal çalışmaya başladı tekrar dondurmayı karıştırmayı denedim 3-4 basış sonra gene durdu. Yine fişi çıkarıp taktım normal çalışıyor. Acaba ısındığı için otomatik devre dışımı kalıyor yoksa motor veya elektrikli parçalara zararmı verdik. Şu anda boşta normal ve turbosu çalışıyor ekstra bir seste yok. Servise sorsam diye düşündüm aklıma bu forum geldi. teşekkürler.
 
@aliorhan43 mümkünse cihazı açın bir kaç foto atın, ona göre yorum yapalım.
 
@aliorhan43 mümkünse cihazı açın bir kaç foto atın, ona göre yorum yapalım.
Hocam daha 1 haftalık cihaz açarsam garanti etkilenir diye düşündüm. Şu an normal çalışıyor. Merak ettiğim bu tür cihazlarda koruma gibi bir devresi varmi, yani ısındığında veya uzun süre çalıştığında voltajı düşüren bir sistem mevcutmu. Dondurma malum kıvamlı ve buzdolabında sertleşmiş durumda acaba zorlanınca kendi kendinemi akımı kesti yoksa arızamı yaptırdık diye tereddüt ettim.
 
Ev tipi mikserlerde bahsettiğiniz türde koruma yoktur, katı yarı donuk ürünler için değildir, muhtemelen bozdunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,863
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst