blendajlı kablo

xcutemanx

Üye
Katılım
17 Haz 2006
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar blendejlı kablolar hakkında bilgisiolan varmı.ekranlı kabnlo ve blendajlı kablo aynı şeymidir?odadaki elektronik sistemlerin etkilenmemesi bakımından odanın priz ve aydinlatma tesısatini blendajlı kablo ile cekebilirmiyim cekebilirsem 3x2.5 mm ebedainda blendajli kablo varmidir varsa fiyati tahmınen ne kadardir.simdiden cok tesekkur ederim(acil mesajlari bekliyorum)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
aydınlatma sistemini neden bledajlı kablo ile çekmek istedigini anlamadım
 
çünkü bu tesisatı doseyecegim oda ozel bir oda ozel haberlesme sistemleri var icinde,bu odadaki elektrik ve priz kabloları ya demir boru icinde olacak yada blendajli kablo olacak.eger bilginiz varsa lutfen fiyati ve o olculerde blendajli kablo olup olumadigini yazarmisiniz?yada varsa bayindirlik poz kitabında baska bir isimle poz numarası
 
blendajlı kablonun çok çeşidi var 3*2,5 te var tabiki Liycy Kablo Diye google da arama yaparsan sonuca ulaşırsın

ama internet üzerinden fiat bulaman biraz zor 3*2,5 kablo
 
LIYCY (Örgü Ekranlı) [Blendajlı Kablo]

Kullanım Alanları
LIYCY kablolar endüstriyel uygulamalarda, dahili ortamlarda sinyal iletim kablosu olarak kullanılır. Haberleşme sektörü, elektronik devreler, ölçü aletleri, makine tasarımları, büro makinaları, bilgisayar sistemleri gibi elektronik kontrol sistemlerinde esnek yapıları ile dar alanlarda rahatlıkla uygulanabilir özelliğe sahiptirler.Bu tip kablolarda ekranlama dış etkilere karşı koruma sağlar.

Kablo Yapısı
Çok Telli bükülü elektrolitik Tavlı Bakır teller DIN 47100 standardına uygun renklerde PVC yalıtkan ile izole edilir. Tüm damarlar katlar halinde bükülür.Kablo özü üzerine polyester bant sarılır.Kalaylı bakır tellerden %85 kapama oranına sahip örgü ekran uygulanır.RAL 7001 Gri renkte PVC dış kılıf ile kaplanır.Referans standartlar : VDE 0814 , VDE 0812.
 
Ekte Blendajlı Kablolar ile Bilgi Var
 

Ekli dosyalar

  • blendajlı kablolar.rar
    39.4 KB · Görüntüleme: 790
Son düzenleme:
cok tesekkur ederim gosterdigin ilgi icin verdigin bilgiler cok isime yaradı.
 
işine yaradığına sevimdim :D xcutemanx
 
Arkadaşlar bu kabloların fiyatını www.ersekablo.com.tr adresindeki fiyat listesinden edinebilirsiniz kablo fiyatları bu günlerde sıkça değiştiği için iskontolarda değişiyor sizi yanıltmak istemem ama ortalama %48-50 arası iskonto var.Kesin bilgi için fiyat alın derim.Selamlar,saygılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst