Birazda gülelim , elektriğin tarifi

Ekli dosyayı görüntüle 98453
bu iyimser birisi de, hiç alkolünüzdeki kan miktarı azalmışken serbest dalış yaptınız mı? gençliğimde en derin 38 metreye dalmıştım. atma recep din kardeşiyiz demeyin. ustalarım kaptanlarım vardı, nargile zamanı nefesle (60) altmış metreye dalmışlar zamanında. nargile dalgıçlığı nette arayınız lütfen. tabii deli gençlik insan gidiyor sorgulamıyor. 20 - 25 metre size oyuncak geliyor. ama alkolündeki kan miktarı yüksek olduğunda tavsiye etmiyorum. tam 3 metreye daldım çıkana kadar neler çektim ben biliyorum. şimdi yapamayacaklarımı özlüyorum galiba toprak çekiyor beni...
Maşallah.. Benim nokta 47 mt. ama serbest dalış degil.. Scuba Diving. 🙂
 
57 saniye su altında kalma sürem vardı. günde bir kaç tur 20-25 metreye dalınca vücud alışıyor. ama sadece bir sefer denedim bir daha da denemedim. şanslı tayfaydım. kaptanlarımın yarısı eski süngerci balıkçıydı. okuldaki öğretmenlerim yazın sünger dalgıçılığı yaparlardı. nefes kontrolünü onlardan öğrenmiştim. ne güzel günler yaşamışım o zamanlar.
 
1685211775426.png

laaan beni tarif ediyor şerefsiz.
 
1685299159247.png


burada kimsenin tercihlerini sorgulamıyorum, ama konuşurken de adam (pardon insan) olacaksın. rahmetle anarım (ki çok azdır bu insanlar) zeki müren ile aynı masada içki içtim, akranlarım bilirler/ anlarlar. meyhane pavyon bizim zamanımızdaydı. örnek gösterilecek bir hayatım asla olmadı. hayatımda bu günleri yaşadım, içki/kumar/kadın servet batırdım. ama pişman değilim. bu gün olsa o şartlar yine olsa yine yerim yine batırırım. kendimden başka hiç kimseye zararım dokunmadı. oturduğum masalarda tanıdığım tercihleri farklı insanlar içinde (ki hiç biri benim tercihim değildi) o kadar delikanlı kelimesini burada onurlu/şerefli olarak kullanmak istiyorum. yani sizler anlayın. insan olarak benim diyen delikanlıdan daha delikanlılar. istisnalar asla kaideyi bozmaz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst