Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

Bu değerli forum sitesinde herkes elinden geldiği kadar bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor, sorusu/sorunu olan arkadaşlara yardım etmeye çalışıyor. Emeğe Saygı diyoruz. Verilen her yanıt, çözüm arayışındaki her sorun, beyinlerden dökülen her fikir elbette çok değerlidir. Konuya ilgi gösterip yanıtlayan ise elbette binlerce teşekkürü hakediyor. Fakat bir çok üyeden Teşekkür ederim, Teşekkürler, Sağol... gibi yazılar forum kirliliği, konunun dağılmasına neden oluyor(du.) Konu hakkında farklı fikir ve yazıları olan üyelerin yazıları bu teşekkür mesajları arasında boğulup gidiyor, konuyu takip eden, yazı hakkında değişik açıklamaları okumaya çalışanlar bir çok sayfayı tıklamak zorunda kalıyorlardı.Şimdi bu;

teşekkür butonu gerçekten uygun olmuş, Teşekkür borcumuzu yerine getirebiliyoruz, kimler teşekkür etmiş sol altta görebiliyoruz.

Forum sitemize 2006 yılından bu yana üyeyim, site o günden bu yana kendini çok yeniledi, geliştirdi. Site aracılığıyla bir çok konuda bilgi sahibi oldum, Değerli yöneticileri sayesinde saygınlığını korudu. Daha da gelişmesi en büyük temennimdir.

Şahsım adına kuruluşundan itibaren bu güne kadar bu sitede emeği geçen, bilgilerini esirgemeyip paylaşan, üyesinden yönetici, kurucu ve adminlerine kadar tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Herkese saygılarımla.
 
bu foruma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim...
 
Arkadaşlar söylenenler doğru ustalara saygı kalmamış. bu siteye katkıda bulunan herkese canu gönülden teşekkür ederim.
 
sitenin yapımında, aktifliğinin sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Henüz bugün üye oldum, ama yardımseverliğinizden dolayı bunları yazmak istedim..

Kolay gelsin..
 
Bu forum sayfasını hazırlamakta ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim.foruma üye bilgi paylaşımında bulunan tüm arkadaşlara allah razı olsun....hepinize bol kazançlı bereketli günler dilerim
 
Sadece Yazmak için değil 1 kelime öğreten herkese teşekkürler...
 
Bu siteyi işleterek hizmetimize koyan ve sitede paylaşım, katkı için destek sağlayan herkese tek tek minnettarız.

Çok fazla konu başlığı yelpazesi içeren,geniş bir endüstriyel,elektronik,teknolojik,en güncel mühendislik dallarınde proje ve ödev uygulamaları,ansiklopedik içerikli bilgi ve uygulamalar,aşağı yukarı talep edilebilen tüm kaynaklara erişim sağlayan(Yeni ve yenilenebilir enerji, otomasyon,pic,pc,teknoloji,makina,cnc,robotik,elektrik,vb.)ve örnek teşkil edecek bir site konumundadır.

Burada üye,onursal üye ve yönetici(Görevli) olarak emeği geçen,fedakarlıkta bulunabilen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Saygılarımla.
 
Herkese çok teşekkürler ancak ingilizce eğitimi veren kitaplar telif hakkından dolayı kaldırılmış. Çok üzüldüğümü belirtmek istedim..:(
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,250
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst