Derdim bir şeyler çalmak değil . Böyle asarı atika ürünlerin kullanılmasına da karşıyım . Ben böyle ürünlerin karşısına geçip keyifle izlemeyi seviyorum . Hele modifiye edilmesi ayrı bir öküzlük eseridir bence . Müzik dinlemek isteyen gidip modern bir sürü ürün var . Oradan dinlesin . Rahmetlik dedemin şöyle bir radyosu vardı . Ah şimdi bulsam da salonumun en güzel yerine koysam ne güzel olur .Belki de hayırlısı olmuş.
Bu piyasada anlamadan alınacak bir gramofondan iyi kazık yenilebilir.
Şöyle ki,
Bu gramofonların bi orjinali birde hint malı yeni modelleri var. Gördüğünüz ürün parlak albenili ise %99 yeni imalat hint malı olabilir. Gerçek antika olacak bir gramofon sokaktaki hurdacıda göremeyiz.
İkinci konu bir bilgi daha bir gramofonda bildiğim kadarıyla taş plak çalabilirsiniz. Ucundaki iğne tabiri caiz ise cam çivisi gibidir. Vinil plakları çalmak isterseniz plak çizilerek deforme olacaktır.
Derdim bir şeyler çalmak değil . Böyle asarı atika ürünlerin kullanılmasına da karşıyım . Ben böyle ürünlerin karşısına geçip keyifle izlemeyi seviyorum . Hele modifiye edilmesi ayrı bir öküzlük eseridir bence . Müzik dinlemek isteyen gidip modern bir sürü ürün var . Oradan dinlesin . Rahmetlik dedemin şöyle bir radyosu vardı . Ah şimdi bulsam da salonumun en güzel yerine koysam ne güzel olur .
Ekli dosyayı görüntüle 116353
Radyo dinlemek ayrı bir keyif Abi.Derdim bir şeyler çalmak değil . Böyle asarı atika ürünlerin kullanılmasına da karşıyım . Ben böyle ürünlerin karşısına geçip keyifle izlemeyi seviyorum . Hele modifiye edilmesi ayrı bir öküzlük eseridir bence . Müzik dinlemek isteyen gidip modern bir sürü ürün var . Oradan dinlesin . Rahmetlik dedemin şöyle bir radyosu vardı . Ah şimdi bulsam da salonumun en güzel yerine koysam ne güzel olur .
Ekli dosyayı görüntüle 116353
Bir plak iç içe daireseldir. İğne bu daireye tam dikey olarak ve her bir daireye aynı açı ile yerleşecek şekilde olmalıdır.Tabla konusunu az çok konuştuk. Zaten çok bir detay yok.
Gelelim asıl derin konu olan kol ve iğne kısmına.
Koldan başlayalım. Piyasada S tipi kol ve düz kollar var. Farklar nedir her ikisi de kullanılıyor o zaman neden düz kol aynı işi görüyor ise S gibi karmaşık bir kola neden ihtiyaç duyuldu?
@Mr_YAMYAM
KÖTEK kokuyoŞimdi bir kolun hareket mekanizması üzerine sorularım olacak ama biraz meşgulüm uygun zamanda yukarıdaki görsellere göre yazacağım.