bir olay sonrası sigorta atmaları.

servis geldi diyorsunuz
buzdolabı arkasında aşırı toz , tortu , pislik vs gibi ısıyı artıracak motora pervane vs gibi bakmadı mı ?
termik korumaya geçsin .
 
servis geldi diyorsunuz
buzdolabı arkasında aşırı toz , tortu , pislik vs gibi ısıyı artıracak motora pervane vs gibi bakmadı mı ?
termik korumaya geçsin .
hocam buzdolabının arkasına baktılar. motorun olduğu bölümü incelediler. ana kartı çıkardılar baktılar ama tespitleri arka rezistans ısıtma yaptığında sigortan atıyordur o da sigorta ile alakalı bir durum dediler..
 
hocam en son paylaştığın legrand marka olan 4 tane foto attım işte onlar benim evin. hocam servis anakarta baktı. termostata da bakmalarını istedim ama termostat da sorun olsa soğutmaz dediler. buzdolabı arkasında demir var o demiri ısıtıyormuş bazen dolap. o ısıtma olduğunda atıyordur dediler. o da dolabın değil kaçak akım rölesinin sorunu dediler. tekrar çağırıp genel bir kontrol yaptırmak istiyorum bakalım. ama enteresan olan konu şu ki: kesinlikle yüklenmeyle alakası yok. fırın çamaşır makinesi beraber çalıştırdık ama atmadı. biz evde değilken sadece buzdolabı çalışırken attı. 3 hafta atmıyor ama 2-3 gün ard arda atıyor. yani böyle enteresanlıklar var ve onun için kafam karışıyor..
Bir yerinde su birikmiş olabilir, servise (başka bir şubeye) telefonla yada direkt yanlarına giderek danışın isterseniz. Bir de dolabı bir kaç günlüğüne tamamen boşaltıp fişten çekmek nemlenen kısımları için (buz varsa çözülmesi için) faydalı olabilir. Bu net bir bilgi değildir ama sadece kişisel yorumum. Servise bunu bir danışın.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst