bindigin dali kesme

ahmet yt

Üye
Katılım
8 Şub 2010
Mesajlar
54
Puanları
1
Konum
Ankara Yenimahalle
klima sektorunde calisan arkadaslara ii geceler bu gun okudugum bir paylasimdan rahatsiz oldum . klimasinda ariza oldugunu bildiren kisi hem bizlerden yardim istiyor hemde bizler musterilerimizefahis fiyatlar uyguluyormusuz gibi yorum yapiyor. sizlere tavsiyem artik paylasimlarimizi yanliz meslektaslarimiza yapmamizdir amacta zaten birbirimizden destek alarak hizmet vermek degilmidir tecrube ve bilgilerimizi paylasmak isi ehline birakalim ve sadece meslektaslarimizla paylasalim .
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Yetkili servisler gelip 30 liralık işe 300 lira para koparmaktan başka bir işe yaramıyor. O yüzden yetkili servisi direk eliyorum. Bu dediğiniz universal kartları biliyorum ancak onun montajı biraz zor diyorlar. Klima motoru ac akım olmalıymış. Dc akım olursa çalışmaz falan diyorlar. Bunu da bu forumda bir yerde okumuştum. Elektrikbilgisi istiyormuş birazda bu iş. Dışarıdan adam çağırmaya da 200 lira istiyorlar. İyicene uçmuş millet. Benim bu işi kendim yapmam lazım o yüzden. aynen yazilanlar kopyalammistir
 
Son düzenleme:
benim için sorun parada değil usta çağırıyoruz adam gelmiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,823
Son üye
bulday

Yeni konular

Geri
Üst