Binaya kamera sistemi tavsiyesi ve tekliflerinizi bekliyorum

arkadaşlar burada ankara piyasası ve realite dediğimiz bir şey var, konya sokak'a gitsem şimdi çoğu JMK diye bir marka satıyor, ayrıca dükkanda kamera bulmak imkansız tüm uydu işi yapanlar kamera işi yapıyor. hangi firmaya telefon edip fiyat alsam. kesin bir 2500 lira fiyat biçiyor. sattıkları mal eğer fazla sorun çıkarmıyorsa onlar için en kral ürün o, teknik bilgiden yoksun sadece, net gösteriyormu diye sorduğunuzda? abi bu kamerayı heryere kuruyoruz, görüntü süper abi diyor.

satacakları sistemde de kesin bir neutron dvr kullancaklar oda ucuz zaten.
kaliteli diye CNB yi aradım oda kamerasını 250$ liste fiyatından yazıyor, 5400 lira civarı tutuyor.
kimse bu işi uygun fiyattan satayımda müşteriyi memnun edeyim demiyor. biliyorum %100 kar koyuyorlar, en az 1000 lira bi işçilik alıyorlar.

sonuç bu 3wave sistemi 2000 lira civarına alınabiliyormu? üsteki arkadaşlar öğle yazmışlar.

ayrıca madem fiyatlar konusunda bilgilisiniz o zaman, kaliteli bir marka yada model ismi verinde, o markaya yoğunlaşıyım, bu fiyat katagorisinde

sayın echelon arkadasım projenizi anlatır bir bilgilendirme vb iletebilirseniz size teklif gecmek istiyorum.
 
öncelikle mesaj sayım az olduğu için pm atamıyorum, apartmana 7 tanesi gece görüşlü dış ortam kamerası ve asansör önüne konumlandıracak gece görüşlü dome kameralı bir sistem yapılacak. bu sistemde önemli olan ankara şartlarında soğuğa karşı dayanıklı ve çözünürllüğü, görüntü kalitesi tatminkar bir sistem oluşturmak amaçlıyoruz.
8 kanallı bir dvr kayıt cihazı
1 tb harddsik
kablo sanırsam 100metre gider.

ayrıca ben 3wave sistemini bina yönetimine sundum, tabi fiyat 3500 civarına geliyor, birde ankara dışından kişi ve şahıslara yaptırmayı düşünmüyoruz...
benim forumdaki amacım kamera tavsiyesi almaktı, ancak forum hiçbir şekilde paylaşım amaçlı işlemiyor.
 
Son düzenleme:
doğrusu bende bu işe yeni başladım biraz size bilgilerimi aktarayım lazım olabilir hangi marka derseniz onun değerlendirmesini siz kendiniz yapın alcağınız kameralar dış ortamda olacaksa lens özelliklerinde varifocal autoisiris lens özelliği olsun bu sayede kameranın lensi insanın göz bebeği gibi ortamdaki ısığın şiddetine bağlı olarak büyür ve küçülür bu sayede görüntü sürekli olarak net kalır ikinci tavsiyem dış ortamda dayanıklılığını sormussun kameranın teknik özelliklerinde calısacagı sıcaklık aralıgı yazıyordur yazmıyorsa ögren ip66 standartlı kameralar genel itibari ile -10~+50 santigrat derece de calısabiliyor üçüncü olarak aldıgın kamera da ir ledli ise icindeki box kameranın day /night özellikli olup olmadıgından emin ol day/night degilse gece görüsün son derece kötü olacaktır 4 cu olarak güvenlik kamerasını apartmanın merkezi uydu sistemine aktaracaksan eger direk kameradan ikinci bir kablo ile kameranın görüntüsünü vereyim dersen akıllı kutu alman lazım kameredan gelen sinyali rf sinyaline yani normal karasal anten sinyaline cevirmelidir bunu dagıtıcının sat terr. yazan yerinden baglamalısın daireler 3 lü priz ler var gelen kablodaki sinyali 3 e ayıran uydu karasal ve radyo olarak 3 girisi olan prizler bunlar olmalıdır kamera görüntüsü karasal anten girisi yani normal anten girisi olan yerden televizyona bağlamalısınız uydunuz destekliyorsa uydunuzada bağlayabilirsiniz uydu görüntüsüde tabiki bu prizdeki uydu cıkısından izlenecektir ama dediğim gibi kamera görüntüsü normal anten cıkısından alabilirsiniz bu prizde.dvr kayır cihazından da görüntü alabilirsiniz fakat su an bu görüntüyü dönüstürücü olmadan bağlanıp bağlanamadığı konusunda net bir bilgim yok 10 gün sonra deneyip ögrenecegiz simdlik ögrendigim bilgiler bunlar size aktarabileceklerimde bunlar ankara da hava sıcaklıgı en dusuk kac derecedir bilmiyorum siz ögrenin -10 nun altında uzun süre oluyormu yoksa yilda en fazla 1 yada 2 gün mü oluyor bakabilirsiniz bazı kameralar -20 derece bazıları -30 derecede calısabiliyor ama uygun fiyatlı olanlar değil.
 
bazı arkadaşlar 5000tl ve üzeri fiyat vermiş ve 2000tl lik bütçe ile imkansız demiş.bak kardeşim. EVEREST HV-916 16K-4Ses 400fsp DVR Kayıt Cihazı (410tl) +EVEREST SFR-388 Sony Effio 700T 30Led KAMERA (170tlx6 =1020tl)+ 1tb disk (170tl) toplam sana maliyeti 1600 tl yapar.kablo ve işçilik ne kadar tutar bilemem.
 
genel kullanım için uygun bir kamera

OPAX-3232E 4mm ve 6mm lens seçeneği, backlight aydınlatma
 
en azından sunuda belirteyim türkiyede ne kadar kamera satıs ve genel bayi varsa hepsi toptan fiyatına parakende satısı sunuyor . konya caddesine gittim diyorsunuz orda sunay güvenlik var ordan bile 3 çeşit fiyat alabilirsiniz :)
sistemin sana maliyeti kurlum ile birlikte 3000tl yi gecemez
 
su an bir apartmana 6 adet li kamera sistemi takmam gerekiyor senin dedigin 2000 tl nin icinde bir kablo masrafını kabloyu koyacagın kanalı bu kabloların motajı icin harcıcagin emek ve masrafı hesapla Bakım kurtarabiliyonmu işin yarısı da yaptığın işe estetik vermek hiç de ucuz degil kullanacagin kameraların kalitesini sormuyorum bazıları yazıyor ucuz kamera niye kötü olsun diye kardesim elektronikte kullandıgın devreden kutunun dıs kısmındaki plastige metala kadar hersey kalite kalite üretilir hurda demirden üretim farklı fiyat cevher den elde edilen demirden yapılan metal farklı fiyattır çünkü dayanıklıklarının sürelerini değiştirir.


arkadasın sordugu sorulara göre cvp verildi elbetde kutu kanal estetik güzel kardşim bir inssat ustası sabahtan aksama kadar yöymiyeye calısıyor aldıgı 100tl 12 saat agır calısıyor .
tamam alırken kazan satarken kazan kuruken kazan kimsenin kimsede gözü yok ama birazda helal seviyelerde gezsin bir gün çalısma ile 300 yada 400 almıssın yetmiyormu yada al 500 kanalıda sen ekle zararamı ugrıycan .
sadece lütfen diyorum :)
 
elegance hc 502s kamera bu kamera gece görüşünün ustasıdır kalitesi mükemmeldir.Görüntülerde parazit olmasını istemiyorsanız f composite kablo kullanmanızı tavsiye ederim. BNC lerde vidalı yerine çakma kullanılması lazım ve mesafeler 100 m üzeri ise 220 V ile çalıştırılmalıdır.Aksi taktirde parazitlenme yapabilir.bu saydıklarım yapılırsa işlem 10 numara olur.Ve bana sorarsanız balitech'in yanından bile geçmeyin sistemi berbat etmeyin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,954
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst