Bina Otomasyonu Teklifleriniz Beklenmektedir. Baku/Azerbaycan

Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
4
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba bina otomasyonuyla (FanCoil ve Aydınlatma otomasyonu hariç) ilgili bir iş var . Azerbaycan/Baküde . Eğer teklif hazırlamak isterseniz yada bir tanıdığınız yapmak isterse ekte 2 adet excel dosyası ve içlerinde yazılı malzemeler listesi vardır . Lütfen excel dosyasındaki malzemeler için , işcilik için fiyat veriniz ve ne kadar sürede işi tamamlayacağınızı belirtiniz . Teklifinizi [email protected] a gönderebilirsiniz.

Sn. Yetkili,
Ekteki Liste icin teklifinizi rica eder işlerinizde başarılar dileriz.

Scada / SiMATiC KONTROLLU , Web tabanlı bus sistem tercih edilmektedir.

Hertürlü sorunuz ve teklifiniz için [email protected] dan irtibata gecebilirsiniz .

12.06.13 günü akşamına kadar yapılan teklifler tercih sebebidir .


Saygılarımızla,
 

Ekli dosyalar

  • BMS teklif.rar
    55.7 KB · Görüntüleme: 88
((Malzeme fiyatı+yazılım fiyatı) / 2) + konaklama/yol/vize ücretleri
 
Merhaba Konaklama / yol / vize bize aittir . Teklif vermek istiyorsanız lütfen listeyi doldurup tarafımıza gönderiniz . 21.06.13 e dek teklifler uzatılmıştır .

Malesef iş Türkiye'de olmadığı için malzeme fiyatları veya teklifi veremem. İlgili ülkedeki gümrük mevzuatlarını bilmiyorum. İşin açıkcası malzeme temini konusunda hiç bir risk alamam ve almam da.
Çünkü hali hazırda Rusya federasyonunda 2 adet müşterim var. Sırf gümrük ve malzeme temini konusunda çektiğim sıkıntılardan dolayı artık bu firmalara teknolojik/yazılım desteği veriyorum.

*** Kişisel fikrim : Teklif veren(malzeme) 10 firmanın 9'u benim vereceğim teklifden daha uygun verecektir. Ama işi layıkıyla yapacakmıdır? o konuda bir şey diyemem. Zaten kullanılacak malzeme, ekipman ve yazılımlar belirli bir standart içerisinde bunun dışına çıkılamayacak dolayısıyla malzeme kalemindeki kâr marjı zaten %3-%5 civarında olacağı için bu oranlardaki geliri olan iş gerçekten risk ve kâr oranı açısından çok kötüdür(Dediğim gibi kişisel fikrimdir.)

Vaktinizi aldım kusura bakmayın. Ben teklif veremeyeceğim.

Saygılar....
 
İlginizden ötürü teşekkür ederiz ,


Sizin için Uygun değilse başka bir projede çalışmak üzere başarılar dileriz.



Saygılarımızla,
 
Merhaba teklif süresi işverenimiz tarafından 26.06.13 e dek uzatılmıştır. Arkadaşlar bu arada kendinize güvenin . Biz bu işi Türk firmalarıyla yapmak istiyoruz,Türk firmalarıyla para kazanmak istiyoruz olmazsa yabancı firmalara gidecek neyazık ki . Nakliye ve gümrük bize ait,Malzeme İstanbul teslimi olacak . Yani Evet, ihracatı, nakliyesi hepsi bize ait fiyat verebilirsiniz.
Bize vereceğiniz Ist tes fiyatın icinde tabiki kazancınız da olacak. Fiyatına % kac koyarsınız bilemem ama sip. öncesi fiyatla ilgili tabiki görüşeceğiz,oturup konuşacağız .Dilerseniz skype den omerturker1 kullanıcısını eklerseniz konusabiliriz . Talebimizi tekrar ayrıntılı olarak yinelemek gerekirse : Talep konusu otomasyon 10 katlı binaya uygulanacak mek proje ve Hvac sistemlerinin tümüyle birlikte 10 katın koridor ayd. ,standart Hvac ve standart yangın senaryosu ile yapılacaktır, kat bazında fancoillerin acılıp kapanması , CCTV ve Access kontrol sistemini kapsamaktadır. Teklif konusu malzemeler ve bunların programlaştırılarak sisteme koşulmasıdır.
Kablolama tarafımızca yapılacaktır.. Bina merkezi sistem olacak,ancak her kat icin ayrıca lokal kat panoları olacak.Otomasyon sistemi SCADA'dır. Malzeme olarak kaliteli olma koşuluyla istediğiniz marka ürünleri seçebilirsiniz. Lütfen excel dosyasındaki malzemeler için , Malzeme +işcilik anahtar teslimi için fiyat veriniz ve ne kadar sürede işi tamamlayacağınızı belirtiniz . Teklifinizi [email protected] a gönderebilirsiniz. Otomasyon"tel:+99 450 221 95 88[/URL] den iletişime geçebilirsiniz, Ayrıca firmanız ve yaptığınız işler hk. tanıtıcı bilgi vermenizi rica ederiz.

Yardımcı bilgi olarak aşağıdaki linkten mekanik projeleri indirip inceleyebilirsiniz.
 
askeri yapılar, AVM, Hastaneler, Oteller, Müzeler, Lise, Fakülte, Kampüs, Sosyal Tesisler, Tiyatrolar, Sinemalar, Konutlar Ve Özel Yapıların, A.G., Trafo, Jeneratör, Aydınlatma (Genel, Acil, Çevre), Priz, Ups, Topraklama, Yıldırımdan Korunma, Telefon, Data, Tv, Yangın Algılama Ve İhbar, Seslendirme (Müzik Yayın, Anons), Cctv, Güvenlik, Kartlı Geçiş, Otopark Yönlendirme Sistemi, Mekanik Ekipman Besleme Tesisatları İle Kablo Tavası vs. Planlarının Tasarım Ve Projelendirmeleri İle Detay Planlarının Hazırlanması, Hesaplarının Yapılması, Keşif, Metraj Dökümanlarının Hazırlanması işleri yapılır.
 
sen bu kadar ugraşmışın niye fiat istiyon yapsana kendin
 
sen bu kadar ugraşmışın niye fiat istiyon yapsana kendin

Yurt dışında hemen hemen tüm şirketlerin bir yazılım sorumlusu vardır. Ama ülkemizde maalesef lisans kırma işleminden başka hiç bir işe yaramayan kişiler mevcuttur.
Profesyonel anlamda oturup HVAC,scada ,hmi programları yazamayacak kişi zaten bu işi alamaz.
Her ne kadar tüm yazılımlar hazır olsada hazır yazılımlar her bir proje için özel olarak yazılmış değildir.
Bu, ilgili programların genel maksatlar dışında kullanılamayacağını gösterir.
İlgili yazılım firmasına bu durumu iletirseniz ilave bir ücret karşılığında yapacaklarını söyleyecektirler.

İlgili otomasyon yazılımını 300.000 USD karşılığı yazarım(Açık kaynak(open source))
Fiyatlar neden yüksek ?
İlgili yazılımın(ların) tüm telif hakları ve içerikleri o firmaya ait olacaktır. Firma isterse içeriğini değiştirir yada başka bir firmaya satabilir.
Yazılımda kesinlikle şifrelenmiş yada kısıtlanmış olmayacaktır.
Tanımlı 2000+ kullanıcı ve lokal erişimler hazır halde olacaktır.
Yazılım servis yazılımı olup erişimler client yada web arayüzünden olacaktır.

Kolay gelsin..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,591
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst