Bina Diafonu Audio Hakkında

audio marka ise
dış zil paneline yada daire içi zil butonlarına santralde
16-17 nolu uçlar vardır bunlar ortak uçlardır her biri farklı zil sesi verir
hopörler uçlarıda14-15 uçlarıdır
şubelerde bağlanan siyah ve gri uçları kapı otomatiği için kullanılan uçlardır
trafodan bağlantıları yapılıp cihazla alakası yoktur
kolay gelsin
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkeze selam..4 katlı bir apartmana diafon sistemi takmak istiyorum fakat pek vazla bilgiye sahip değilim bu sistem hakında.Apartmanda 4 kat 4 dayre kapıcısız ve merdiven otmatiği sistemi olmıycak..Audio markarkasını kullanmak istiyorum ama ne alçağımı bilmiyorum sizce audio markasnın hangi serilerini almam lazım? Ve bu sistemi kurmam için gerekli şemayı nerden bulabilirim?Bu diafon sistemi hakında bilgisi olan arkadaşlar nasıl yapaçağım hakkında kısa bi bilgi verirlerse çok sevinirim. Ney Apartmanda eski bi zil sistemi var yeni bir tesisat yapmam gerekirmi gibi bilgiler istiyorum..

arkadasım istersen telefon numarasından ulaşabilirsin istersen mail adresimden ikisinide yazıyorum tüm diafon,interkom,akıllı bina alarm güvenlik sistemleri hakkında detaylı bilgi verebilirim MARMİTEK X10 SMARTHOME ürünlerini antalya bölge bayiliğini yapmaktayız

tel:**** *** ** **
mail: ******@gmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
yaa zaten bütün ürünlerin içinde kendi şeması var biraz elektrik bilgin varsa birazda becerin varsa gerisi gelir
 
Elektrikçi diafoncu olmaz çünkü daha fazın nötrün topraklamanın ne olduğunu bilmıyormusunuz daha bide o kafayla diafon bağlamayı ve diafon arızası yapmayı düşünüyorsunuz.
 
ERSİN4747 ARKADASIM EĞER KURACAĞIN SİSTEM AUDİO İSE MODELİNİZ BANA MAİL AT BEN SANA ŞEMASINI GÖNDERİRİM ŞEMA ÇOK BENDE *********** at hangi modelse yardımcı olalım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kapı diafonlarının baglantısı nasıl olur lütfen banada söyleyin cevap beklerim
 
bu sizin dediğiniz diafon hatı ile normal zil kablosu olmazmı ona?
 
bu sizin dediğiniz diafon hatı ile normal zil kablosu olmazmı ona?

hayır malesef belli bir mesafeden sonra frekans eksikliği meydana gelir eger normal zil teli kullanılabilseydi dt-8 dt-10 die kablo grupları üretilmezdi demekki ihtiyac oluyorki üretilip her markanın kendi kablosu tercih ediliyor
iyi forumlar dilerim
 
pekı bu dt8 dedıgınız kablo sadece dıs kapıyamı cıkıyor yoksa bınanın ıcınede gırıyormu bu dt8 kablosu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,301
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst