Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
42
Merhaba arkadaşlar...
Türkiye İş kurumu tarafından finanse edilen meslek kurslarıyla eğitime ve istihdama önemli katkılar sağlan bilgisayar kursu.
Bilişim teknolojileri alanında Ulusal ve Uluslararası sertifika sahibi olmak için de kurslarımızı tercih edebilirsiniz. Kurumumuz Microsoft ve Adobe Sertifikaları vermeye yetkili bir kurumdur. Bunu certiport aracılığıyla yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.certiportturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bilgisayar Bakım ve onarım (donanım) Laptop tamir [URL="http://www.cozumegitim.net"]bilgisayar kursu[/URL] , elektronik kurslarımıza katılarak bir meslek sahibi olabilirsiniz. Alanda çalışıp kendini geliştirmek isteyenler için de kurslarımız önemli bir fırsattır.
Kurumumuzla ilgili ayrıntılı bilgilere;
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hazır bulmuşken bir sorum var size, yardımınız gerekli..

Örnek: 10 milyar diziden(array) oluşan bir algoritmada prosess çıktılarını başka bir aktif prosese aktardığım zaman makinem donuyor.
Tabi hesapladıklarım boşa gitmesin diye başka bir proses saptanan olasılık ve hesaplamalarını kaydediyor. Cluster yapmaya param yok ne önerirsiniz?

Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst