Bilgi İşlemmi yoksa elektrikçilikmi

casus59

Üye
Katılım
20 Tem 2009
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar ben bir iş yerinde elektrikçiyim önümde beni vardiyadan kurtaracak bilgi işlem için iç aday başvuru olanağı tanındı siz olsanız ne yapardınız görüşlerinizi alabilirmiyim
 
merhaba. elektrikçinin yaptığı iş azçok göze görünür, fakat bilgi işlem hiç görünmez. değiştirmeyin yerinizde kalın derim.

(kendi işyerimden örnekledim, yanılıyorda olabilirim )
 
bekarsanız bilgi işlem
araziye çıkmayı seviyorsanız elektrik
vardiya seviyorsanız elektrik sevmiyorsanız bilgi işlem
 
eyv cvp ivin tesekkurler
 
Tercih yaptınız mı bilmiyorum ama zevk alarak yaptığınız hangisi ise onu tercih edin. Evet vardiya gerçekten uyku yönünden zor bir çalışma şartıdır ama şuda bir gerçektir ki istek olmadan, sevmeden yapılan hiçbir işten alınması gereken asıl verim alınamaz.
Şayet elektriği seviyor ve aynı zamanda vardiyadan ötürü sağlık sorunu yaşıyorsanız o zaman diğer dala yönelmeniz yada varsa başka bir fırsat onu değerlendirmeniz daha doğru olacaktır. Yada en kötüsü durumunuzu izah eder gerekirse rapor vb bir şey alır gündüz olarak sevdiğiniz (tabi seviyorsanız eğer) işte çalışabilirsiniz.

@vecivicivokke meslektaşız, sana katılıyorum. Bilgi işlem yaptığı işle hiçbir zaman göze görünmez. Çalışanlar arasında sorarsanız tanımı: İki bilgisayar kurup dört kablo çeker oturur durur' dan öteye pek geçememiştir nedenseo_O
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst