beylerbeyi güvenlik ürünleri hakkında bilgisi olan?

Ben firmanın ürünlerini kullanıyorum, çok da memnunum. Ama fedora beam bariyeri beğenmemiş; ben de onu kullanmadım... Diğer ürünlerle alakalı bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım. DVR larda cloud olması da süper...

Benim başıma gelen sorun kısaca beam sensorü ayarlıyorum,kapağını kapatana kadar ayarlar bozuluyor lensleri sabitliyemiyorduk.
ürünleri ben almadım başka bir firmanın montajını yapıyorduk ,sonrasında iş içinden cıkılmaz bir hale geldiği için hepsini söktük ne yaptılar bilgim yok (iademi yoksa çöpemi bilemiyorum)
 
Perpa'da kime sorsam Beylerbeyi güvenliği Balitech'teği bilir misin diyorlar. Şahsi görüşüm tavsiye etmiyorum. Şuan daha iyileri var. Ben DVR alacaktım sorayım dedim herkes aynı cevabı verince vazgeçtim. Fabrikasının görselleri var sitesinde kartları bence bunlar yapmıyor. Ayrıca Speed Dome kameraları çok kötü...

Sent from my GT-I9300 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
fabrikayı ziyaret etmen daha iyi ; Ben veste fabrikasını televizyon proğramında gördüm aynı disiplin aynı temizlik aynı çalışkanlık evet şu an da % 50 katkıda türkiyeye katkıda bulunduklarını ana bunun bir başlangıç olduğunu ve hala fabrikalarının emeklemeye ,yürümeye ,koşmak için zamanının olduğunu söyledile ama iyi doğmuş bir bebek bance her kes gitsin görsün adamlar kapılarda karşılıyorlar gururlada fabrikayı gezdiriyorlar..
 
İCU model dvrlarını kullanıyorum 2 senesi bitti, fakat bir problem yaşamadım, sadece bir müşterimin şifre dolaylı sıkıntısı oldu onuda teknik servis yardımıyla hallettik. teknik servisi (telefonda) iyi, ancak daha bir cihaz göndermedim. 1 yıldır ürün almıyorum,Kameralarının görüntüleri bana pek iç açıçı gelmiyor. Yazılı tvl değerlerinin altında.
 
Mrh fedora şimdi yazmak uzun sen sitelerindeki resimlere bakarsan biraz fikir sahibi olursun ama ziyaret etmen her zaman daha doyurucu olacak...
 
Beylerbeyi'nden dvr cihazı aldım. Satana kadar büyük, en iyi, en.. en.. , gibi övgüler vardı. Kuşadası Power Elektroniğe sipariş vermiştim. Daha doğrusu Power bana ennnn lerini anlatmıştı. Bir hafta sonra elime ulaşan 2TB-16 Kanallık sistemin kalitesiz ve işimi görmeyecek olduğunu anladım. İstediğim özeliklerin çoğu yoktu. Ertuğrul diye bir tekniker önce uzaktan sonra servise gönderterek yazılım yüklenmesi gerektiğini söyledi. 2 Hafta sonra geldiğinde olan yazılımın silinip daha eski yazılımına geçtiğini gördüm. A öylemi diye yeniden yazılıp (yazıldığını, evet yazıldığını) söylediler. Basit bir çin aleti. İçinde soğutucu fan yok. Kumanda cihazı çıkmıyor. Oysa hem internet te hem de kullanım kılavuzunda olduğu söyleniyor.

Olmasa da olur ama yanlış bilgilendirdikleri için tüketici mahkemesine gideceğim. Benim gibi magdur olanlar lütfen bana yazsınlar.
 
Ben kullandım.Firmanın ucuz ürünlerini hiç yavsiye etmem ucuz etin yahnisi o kadar olur kelimesini doğrulatıyor.Fakat Üst kademe kaliteli board kullanımış kameralarını denedim problemsiz.CMOSlarını bende tavsiye etmiyorum.Ama sadece gece görüntüleri anlamında.Yoksa gündüz cok begendiğim görüntüleri var.Teknik servis konusunda bugune kadar magdur etmediler 2 aya kullanılmıs kamerayı iade aldıkları oldu.
-------------------
Valla başınıza dert almak istemiyorsanız bu firmanın mallarından uzak durun derim.
 
Merhaba hangi cihazları üretiyorlar acaba ? üretim bandını görmüşsünüz biraz açarmısınız ?
ürün toplamamı yapılıyor yoksa pcb leri ve yazılımlarıda kendilerimi üretiyor ?
bilgi verirseniz memnun oluruz.

Çinden getirilmiş elektronik parçaları yine çinden alınmış kutuların içine koyup sattıktan sonra telefonlara cevap vermedikten sonra üstüne Made in Turkiye yazsalar ne yazar. Çin malı çin malıdır.
Satana kadar kapını aşındırırlar sonra kaybolurlar.
 
Bu firmanın kapısına kilit vurdurana kadar uğraşacağım.
 
ben fabrikalarını ziyaret ettim yok böyle bir tesiz bir türk olmaktan ve türkiyede böyle bir üretimin yapılmasından gururduydum kendilerinede söyledim tüm ürünlerini kullanıyorum ve bu ğüne kadar tek sıkıntı problem yaşamadım hedeflerinide 10 000 cihaz da sıfır hata koymuşlar başarırlar Türkiyemizde Türk malı tek cihaz gurula kullanıyorum her kese tavsiye ederim
Ne üretimi toplama yapıyolar, okadar mühendis var kendine ait özel yazılımı yok cihazlarda yazılım hatası oldu çine soralım size dönelim cevabı alan bayiler var.çin programlarına yama yapmakla, çinden parça parça getirip toplamakla benim ne TÜRKLÜĞÜM nede göğsüm kabarır kusura bakma ist. Tahtakalede onların yaptıklarını 10senedir yapıyorlar. Üretim demek argedir yerli üretime yerli yazılıma dayanır yerli toplamaya değil
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst