Beyaz Eşya Yedek Parça

aynen gazi anteptede var subesi en ucuz ve en temiz malzeme satan yer .şark elezığdan geiyor ama oda biroldan alıyor :D
 
bence şu anda türkiyenin en uygun fiyata malzeme satan firması şark soğutma türkiyenin heryerinde müşterileri var benim işyerim ispartada ben alışveriş yapıyorum bir çok meslekten arkadaşımda şark soğutmayla çalışıyor ben çok memnunum tavsiye ederim ankarada iki tane şubeleri ayrıca elazığda işyerleri var yedek parçayla ilgili ne ararsanız var ;))
 
Beyaz eşya yedek parçaları için İstanbul,Aydın ve Malatya'da şubeleri olan Güzelevren soğutmayı önerebilirim.
 
Cimtay sogutma en uygun fiyat

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Cimtay sogutma en uygun fiyat
Hayırdır usta ?
bu değişimin bir sebebi olmalı ,yanlış mı var.?
Varsa diğer esnaflarında bilme hakkı var, firmalar anca böyle kendilerine çeki düzen verebilir!
dedikodularla ,fırsatçılıkla müşteri çalma eğilimin de olanların ucuz oyunları internet sayesinde anında bozuluyor artık .
 
Son düzenleme:
Hayırdır usta ?
bu değişimin bir sebebi olmalı ,yanlış mı var.?
Varsa diğer esnaflarında bilme hakkı var, firmalar anca böyle kendilerine çeki düzen verebilir!
dedikodularla ,fırsatçılıkla müşteri çalma eğilimin de olanların ucuz oyunları internet sayesinde anında bozuluyor artık .

birolticaret türkiyede tartışılmaz ustam. ona çamur atmak yada kötülemek kimsenin haddi değil. ancak esnaf insanlarız ve çok zor para kazanıyoruz. hal böyle olunca en uygun fiyatların peşindeyiz. 3 liranın 10 liranın hesabını yapar olduk.

cimtay soğutma yı 3-5 aydır yakından takip ediyorum. çoğu malzeme fiyatları adetli aldığınız zaman hesaplı geliyor. ancak birolticaret den vazgeçmiş veya vazgeçecek değiliz.

birolticaretin bizim için tek dezavantajı aras kargo 2 günde elimize ulaştırıyor. şark ve cimtay 24 saat dolmadan parçayı takıp işi bitiriyoruz bile.

daha önceden fillo kargo ile çalışırlardı. 12 saat dolmadan elimize ulaşırdı. fakat aras geç getiriyor. bu sebepten de müşteriyi işi yapmaya ikna ederken birde 2 gün beklemesi için ikna etmemiz gerekiyor
 
sayın kaynak usta ben mersinde birol ticaretten alıyorum merkezi burada ...bir çok markanın orjinal yedek parçaları var ve birso markasıyla ürettirdigi yedek parça kompressör ve gazları var fiyatları çok uygun ama ben kompressörde embraco gaz da suvadan şaşmam ....fiyatı müşteriye ona göre veririm ne kendi başımı agrıtırım ne müşterininkini...
 
sizin bahsettiğiniz konu farklı. biz hesaplı parça arıyoruz. bu demek değil ki en kalitesiz ve en dandirik parçaları arıyoruz. istanbul balkan ticarette 1/4 embraco sıfır 80 tl iken birola 145 tl vermem demek istiyorum.
 
sayın kanyak ustam kötü mal kullandıgınızı yada aradıgınızı ima etmedim sadece birso markasıyla sattıgı kompressör gaz ve çeşitli yedek parçanın çok kaliteli olmadıgını söylemek istedim ... internetten baktım balkan ticaterte gerçektende 1/4 emraco 80tl , 1/6 60 tl gözüküyor ...bu firmadan alış veriş yaptınızmı güvenilirligi nasıl... mal tesliminde yada garanti kapsamındaki arızalarda nasıl davranıyorlar acaba...
 
defalarca alışveriş yaptım. kargo sizden kargoyu karşılamıyor. garanti olayını hiç konuşmadım bile. çünki sistem temiz sorunsuz olduğu sürece sıfır kompresör asla arıza yapmaz. en dandik kompresör bile saat gibi çalışır. sıfır kompresör 1 yıl içinde yanıyor ise ya sistem yada montajı yapan usta problemlidir. balkan ticareti tavsiye ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst