Beyaz ışık mı, Günışığı mı?

Kesinlikle haklısın. Aynı şeyi trafikte bende yaşıyorum, far avına çıkmış canavar olarak adlandırıyorum o şahsiyetleri.
Bu yüksek lümenli farların bir sınırlaması yada kanuni zorunluluğu yokmu? Birde mavi yeşil bilimum renkte far takanları görüyorum, trafik ekiplerinin önünden sorgusuz sualsiz geçiyorlar deli oluyorum.
Kanunlar genelde akıl ve bilinç düzeyi yüksek insanların uyacağı düşünülerek çıkartılır. Herkesin kanun ve kurallara uymasını beklemek boşa hayaldir her zaman . Ama güç ve irade sahipleri kurallara ve kanunlara uymayanları cezalandırmaz göz yumarsa bu durum akıl ve empati sahip düzgün insanlara zulme dönüşür . Aynen bahsettiğiniz durumdaki gibi .
Malesef bu hususlarda kolluk kuvvetlerinde bezginlik ve yılgınlık had safhada . Çünkü modern zaman insanı hicbir konuda kendini haksız ve suçlu kabul etmiyor . Yalnışı için uyarıldığında ve ceza yapılmaya çalışıldığında ne kadar agresif tutum ve davranışı varsa hepsini toplayıp karşısındaki insana saldırıyor. Öğretmenini doktorunu döven , darp eden , bıçaklayan insanlar türedi malesef artık. Ne kadar acı.....
 
Son düzenleme:
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst