Beton santrali hk?

İlgin ve yardımların için çok teşekkür ederim erdi001.Hem wincc hemde pc yazılımını yapmamı istedi proje hocam bu yüzden ikisinide yapmam gerekiyor.Bu dönem sonuna kadar yani ocak ayına kadar bu projeyi bitirmem gerekiyor.Söylediğiniz gibi öncelikle wincc ile hazırlayabilirsem yani sistemi çalışır hale getirebilirsem delphi kısmı yetişmezse durumu izah edip biraz ek süre istemeyi düşünüyorum çünkü hiç bilmediğim bir sistem için 2 yazılımı birden bu kadar sürede yapabilmek çok kolay olmayacak.
Ama detaylı algoritmayı tam olarak bilemediğim için programlama adına bir türlü adım atamıyorum fazlasıyla zaman kaybetmeme sebep oluyor bu durum.Sizden ricam öncelikli olarak dediğiniz algoritmayı adım adım ve kantar kalibrasyonları için kullanmam gereken formülleri bana anlatabilirseniz minnettar kalırım.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Arkadaşlar arka arkaya mesaj yazmak yerine lütfen bir önceki mesajınızda "Düzelt" butonunu kullanarak eklemeler ve düzeltmeler yapabilirsiniz.
 
arkadaşlar aynı konu hakkında ben proje aldım dosyaları indirip incelemek istedim fakat dosyaları indiremedim. 10 kez indirildikten sonra link silinmiş. Dosyaları tekrardan yüklemeniz mümkün müdür acaba? Şimdiden teşekkürler...kolay gelsin...
 
çimento silolarına bağlı boru içerisindeki helezonik taşıyıcı ve motor vasıtasıyla taşınır arkadaşım. Loadcell in bağlı bulunduğu karıştırıcı istenen ağırlığa geldiği zaman plc çıkışını kapatır ve motorun kontaktörünü devredışı bırakır.
Kum, su da aynı şekilde...
 
Erdi001 çok teşekkürler.Gerçekten çok güzel olmuş. Ancak henüz 20 postum olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum.
 
Erdi001 çok teşekkürler.Gerçekten çok güzel olmuş. Ancak henüz 20 postum olmadığı için özel mesaj gönderemiyorum.

animasyon yeterlimi? programı buna göre yapabilirmisin? kantar kalibrasyon ve analog ölçümleri ile ilgili s7300 için nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olurum çünkü bu tip sistemlerde en sıkıntılı kısım kantarlardır bilgi durumun nedir bilmiyorum fakat programlamaya başla çıkan sıkıntılar forumda cevaplanacaktır.
 
Yeterli olduğunu düşünüyorum çok teşekkürler.
 
Arkadaşlar beton santralleri hakkında bilgiye ihtiyacım var.Ödev olarak Scada ile beton santrali kontrolü yapacağım.

Santrallerin kısımları ve işleyişi hakkında bilgisi olan arkadaşların acil olarak yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
mrb öncelikle beton santralleri tartım ,taşıma , karıştırma, çıkış tartımlar loadsellerle yapılır taşıma konveyör veya helezon karıştırma mikser çıkış bekleme deposu
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst