Benzinlik Pompası

Katılım
10 Nis 2008
Mesajlar
72
Puanları
1
Yaş
39
İYİ GECELER BEYLER BİR BENZİNLİKTE ENTERESAN BİR ARIZA İLE KAŞILAŞTIM.SİSTEM NORMAL ÇALIŞIYOR VE MAZOT DEPOSUNDAKİ DALGIÇ ÇALIŞINCA KONTROL KALEMİ İLE BAKTIĞIMDA ORTADAKİ FAZ GİDİYOR VE NÖTÜR FAZ OLUYOR.FAKAT ÖLÇÜ ALETİ İLE BAKTIĞIMDA İSE FAZLAR ARASI 380 FAZ NÖTÜR ARASI 220 NÖTÜR TOPRAK AZASIDA 220 VOLT OLUYOR BUDA DİJİTAL SİSTEMLERE ZARAR VERİYOR.MOTOR NORMAL ÇALIŞIYOR VE MAZOT VERİYOR.
BU SIKINTI İŞLETME TOPRAKLAMASINDAN YAPAR MI SABAH ORAYA GİDİYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Enerji aldıgınız noktadan itibaren, panonuza kadar olan her noktasında, nötr baglantısı gevşek olabilir.AG olarak enerji alınıyorsa, yakın komşularda aynı sorun varmı bakın. Sorun varsa, elektrik işletmesınde sorun var demek. Siz OG olarak alııorsanız, trafo "0" noktasından itibaren bağlantıları kontrol edin. dağıtım panosundan son tüketım noktasına dogru, kısım kısım çıkışları kapatıp, hangı noktada sorun varsa (siz , mazot pompası dıyorsunuz) o noktaya agırlık veriniz, derim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,907
Son üye
ayse.krcsarge

Yeni konular

Geri
Üst