Beko buzdolabı ışıklar var soğutma yapmiyor

Ayari düşürdünüz.

Sonrasında voltaj takibi yapmak lazım. Kompresore Elektrik geliyor çalışmıyorsa ayrı bir konu yok kompresore hiç gelmiyorsa ayrı bir konu.

Termostat arızalı gibi gorunuyor. Tabi uzaktan bu bir tahmin. Ayari yukselttiginizde kompresore voltaj gelip gelmediğini görmek lazim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Tekrar bakınca ara ara calisiyor ama Aralık çok uzun.40 dk dir bekliyorum halen devreye girmedi
 
Termostat bir mudahele olurmu yoksa yenisiyle mi değişmek lazim.ayrica termostati sıfır konuma kapatıp tık sesi alip tekrar açık konuma alinca sonra çalıştı.bakalim otomatiğe bağlayacak mi kontrol ediyorum
Kontrol sonucu: tekrar otomatiğe geçmedi, tekrar kapatıp acsamda önceki gibi motorda çalışmadı.termostat parçasını değiştirdikten sonra sonucu yazarım.
 
Son düzenleme:
Termostati değiştirdim.buzdolabi normal çalışmasına döndü gözlemlediğim kadarıyla.ptc role değişmeye gerek yokmuş galiba.termostat değişimi yeterli diye cikarimda bulundum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,249
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst