Beko 2812 b Kazan Düşmesi

aligunal

Üye
Katılım
27 Eyl 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
Makinenin sıkmasında baslayan zıplamalar yüzünden servis çağırdık. Gelen servis makinenin kazanını tutan 4 adet amortisörün kırıldıgını değişmesi gerektiğini söylemiş gecen sene 70 liraya aldıgım makinaya 150 lira masraf çıkarmış .d fiyat mantıksız olunca doğal olarak yaptırmadım . Makine mühendisliği öğrencisiyim elektroniğe meraklıyımdır tecrübem olmasada fazla elimden gelir basit tamir işleri.
Makinenin arkasında sacı çıkardım kazanın sol altında 1 adet amortisör takılmış ve sağlam gözüküyor . Sag üstte 2 adet yay bulunmakta onlarda saglam duruyor sadece sol tarafta bulunan yay çıkmış sanırım birtek onu takmam bir süre daha makineyi kullanmamı sağlayabilir. Fakat bu yay oldukça sert kazanla takılcağa yere oturtmak baya zor görünüyor. Yayı makineye hasar vermeden takmanın kolay bir yolu var mıdır ?

rdZ1dz.jpg


m81o82.jpg
 
2 amartisörüde değiştiriniz.önce amartisörleri sökünüz kazanı alttan boşa alınız.sadece yaylar tutsun kazanı sonra yayı kazana giren kısmını önce geçirin sonra makinanın şasesine bağlanacak deliğe takarken yayı hafif sağa yada sola büküp öyle geçirin deliğe yayları deliğe taktıktan sonra amartisörleri değiştirniz.amartisörün yenisini 20tl bulabilirsiniz.bulamassan istanbuldayım malzeme konusunda yardımcı olurum.beni ara 0536 462 18 59
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,833
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst