beko 2012 cx bazen sıkma yapmıyor.

alican42

Üye
Katılım
27 Ocak 2012
Mesajlar
116
Puanları
1
Yaş
51
arkadaşlar herkeze merhabalar. beko 2012 cx makinam bazen sıkma yapmıyor manuel olarak sıktırıyorum tahliye
kısmında sorun yok. ayrıca reset ve arıza testi konusunda yardımlarınızı bekliyorum. teşekürler.:rolleyes:
 
Son düzenleme:
yardımlarınız için çok teşekkürler. sayın kanyak benim makina linkini verdiğiniz verdiğiniz makina ile aynı özellikleremi sahip bilmediğim için soruyorum linkte kartın eski ve yeni versiyon meselesi konu ediliyor.bizim makina için de aynı şey söz konusu mu acaba.birde 2012cx modelinde reset ve test programını sormuştum mümkünse açıklıyabilirmisiniz.
 
doğrudur. sizin ürün içinde diyot muhabbeti geçerli
 
şimdi de makina suyu ısıtmıyor sorunu çıktı.rezistansı değiştirmeyi düşünmeden önce makinayı test programına almalımıyım?ne dersiniz?sevgili ustalarım
 
senin canın sıkılıo makinenin orasını burasını kurcalıosun herhalde :) testte de deneyebilirsin. ya da pamuklu 40 da çalıştır yarım saat sonra ön camından kontrol et
 
sayın kanyak can sıkılması değil ben daha makinanın bir civatasını dahi sökmedim.sizlerden aldığım tenbihlerden sonra onarıma başlıyacağım. makinayı boş halde kısa programda çalıştırdım ısıtma hariç sorun çıkmadı ama ertesi gün çamaşır doldurup çalıştırdım hem ısıtmadı hemde sıkmadı. test programını uygulayıp size tekrar dönüş yapacağım.teşekkürler.
 
Selamlar
Isitma yapmasi elbise ve ya elbisesiz olmasi fark etmek.elbisesiz isitma yapiyorsa elbise oldugunda bile isitma yapacaqdir.Amma sikmaya geldiyinde elbisesiz sikma yapib elbise ile sikma yapmamasi kayis uzanmasi ola bilir.kayisi yenisiyle deyisdirib yoklaman lazim.ola bilsin elbise ile iyi karisdirma yapmamasi suyunda camda bilinmemesine neden ola bilir.
Kolay gelsin
S
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst