Bekçi Tur Kontrol Saati

Katılım
12 Mar 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
Bekçi Tur Kontrol Sistemi Nedir?
Bekci tur kontrol sistemi güvenliği sağlamakla sorumlu kişilerin görevlerini tam olarak yapıp yapmadıklarını bilgisayar ortamında denetleyen sistemdir.

Bekçi tur kontrol sisteminde tamamen paslanmaz çelik TOM Kalem Okuyucu ve kontrol noktalarına yerleştirilmiş tomlar sayesinde denetim tam olarak sağlanır. Kontrol noktalarına yerleştirilen TOM'lara, TOM Kalem ile bir anlık dokunma, hangi güvenlik görevlisinin, hangi saatte nereyi kontrol ettiğini keydetmek için yeterlidir.

Bekçi tur kontrol sistemindeki akıllı kalem ile gece boyunca yapılan kontroller TOM kalem içinde toplanır ve gün bitiminde haberleşme yuvasına takılarak bilgisayara aktarılır. Sistemle birlikte verilen özel yazılım ile ayrıntılı rapor alınır ve denetim tam olarak sağlanmış olur.

PİYASADAKİ HALİ BU SİSTEMİN. BU BENİM TEZİM. AMA BEN BU KADAR KOMPLEX BİRŞEY ARAMIYORUM. BU KONU HAKKINDA BANA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ. DEVRE ŞEMASI, YAZILIM. VEYA YARDIM ALABİLECEĞİM BİR YER BİLEN VARMI. CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...
 
bunların artık temassız ları cıktı arkadaslarım

ben kuruyorum aktif olarak

perkotek üretiyor bunlardan %100 yerli üretim destekte alabilirsiniz

http://www.perkotek.com.tr

(ben kopyala yapiştır da yapmadım :D :D )
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst