Bazı Forumlarda Yapılan Yorumlar

kerimcen

Üye
Katılım
13 Ocak 2012
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar aşağıdaki linkte yapılan yorumlar gerçekten utanç verici.

HEEEY BURAYA BAKIN!
 
Mühendis odalarının teknik öğretmenlere karşı olan tutumu taksim'de olduğu gibi ideolojiktir. İdeolojik bir tutum içerisinde olmadıklarını basın açıklamasıyla söylemek zorundadır.

Çünkü teknik öğretmenlere dönük yapılacak sınav ALES seviyesinde olacaktır. Örnek sorular ALES sınavlarında sorulan sorulandan alıntı yapılarak gösterilmiştir.

Eğer mühendis odaları, ÖSYM'nin örnek soru olarak yayınladığı soruları ortaokul seviyesinde görüyorsa, bilmelidir ki ( madem ALES soruları = ortaokul altı seviye soruları ) ALES sınavlarına katılarak Y.Lisans eğitimi yapabilecek kadar puan alamayan binlerce mühendis olduğunu hatırlatırız.

Mühendis odaları teknik öğretmenlere çamur atmayı bıraksın...
 
Yakında hepimiz mühendis olacağız ; o zaman hep beraber kavga ederiz :) Su akar yatağını bulur boşuna bu kavga ; elektrikçiyi liyakati belirler diploması sıfatı değil ; çapsız bir mühendis mühendis bu adam diye değer teşkil etmez ; çapsız bir öğretmende mühendis olsa gene para etmez mühendis olunca; diplomanın sıfatın para ettiği zamanlar geçti ; sokaklardaki çöpcülerde mühendis olsa ne olacak işini bilhakin yapmadıkça :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,596
Kullanıcılar
449,928
Son üye
welat karzan

Yeni konular

Geri
Üst