baymak kombi ses yapıyor

talebe34

Üye
Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
59
Puanları
1
Yaş
39
sayın ustalarım baymak lynx lx 24 fi kombi sıcaklık 50-60 dereceyi geçince kombiden patlayacakmış gibi ses geliyor. bu ses kombi bakımından sonra oldu. yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Kullanim suyu isiniyormu peki?
plakali esanjor kirecli yada tikali olabilir. Gaz ayari kontrol edilmesi gerekir. Pompa soketi cikik yada pompa arizalida olabilir.
 
Bu tip anormal sesler gelen cihazı kullanmakta ısrarcı olmayın ; yetkili servisi telefonla arayıp bilgi verin ve kullanıcı tarafından yapılması gereken bir müdahale varsa ki yokdur büyük ihtimal bu hususda size bilgi verirler.
 
Ayrıca normalde çıkardıkları devirdaim vb. Sesler de çok rahatsız edici.
 
ustalarım musluklardan sıcak su veriyor. petekler ısınıyor. devirdaim pompanın arkasında bulunan vidayı çıkardım ve devirdaim pompasının döndüğünü gördüm.

tıkanma gibi bir durum olabilir mi acaba
 
ustam işin acayibi sıcaklık 50 dereceye kadar ses yok 50 dereceden sonra sanki kaynama oluyor gibi bir acayip ses geliyor. acaba tıkanmadan olurmu. tıkanmadan olursa nasıl tıkanmayı giderebiliriz. yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Plakali esanjor degisimi yada por coz ile temizlik olabilir. Ama bunkar denenince sikintinin o oodugu ortaya cikar
 
Kimse bu arızaya bir çözüm bulamadı mı senelerdir? Ya da sorunu olan arkadaş mutlaka gidermiştir keşke buraya sorunun ne olduğunu yazsaymış ki böylece aynı sorunla karşılaşanlar için bir not bırakmış olurdu. Buraya bıraktığınız çözümler kadar aradığınızı bulabileceğinizi unutmayın.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,942
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst