bayilik mi??

akerelk

Üye
Katılım
10 Kas 2009
Mesajlar
55
Puanları
1
selam arkadaslar benim bi sorum olacaktı ben 2007 mezunu elk muhendisiyim . özel sektörde calırıyorum fakat ozel sektor bilginiz gibi 1 verip 5 alıyo ve cok yıpranıyorum . Benım sorum şu ben elektrik malzeme satısı ve montajı yapmak için bi yer acmayı dusunuyorum ve ilk adım olarak bayilik alarak başlamayı düşünüyorum sizce dogru bi düşünce mi?:confused: Eger dogru ise önereceginiz firmalr var mı ? :confused:

degerli yorumlarınızı bekliyorum .. herkese iyi Çalışmalar.:confused:
 
yer olarak iyi bir seçim yaptıktan sonra tabiki doğru bir fikir. servis verebileceğin fabrika, otel, hastane, iş merkezi vs. gibi işletmeler varsa ve çevrede tabiki senin gibi bir kaç firma olabilir ama sayıları çok fazla değilse, rekabete maddi ve manevi yönden hazırsan çorbanı kaynatırsın. forumda mesleğinizle ilgili en nefret ettiğiniz şeyler adında bir başlık var orada tecrübe sahipleri dertlerini anlatmış onlarıda dikkate almalısın. en kötüsüde Türkiyede herkes borcunu 3-4 ay ertelemeyi alışkanlık haline getirmiş durumda maalesef. bu işi yapmaya karar verirsen Allah(CC) utandırmasın, yolunu açık etsin. iyi çalışmalar. bayilik alacağın firma konusuda çevredeki potansiyele göre araştırmak daha doğru olur bence.
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. şu anda dediğiniz gibi yer konusunda biraz kararsız kaldım biraz daha araştırıp daha sonra bişeyler yapmaya calışacam
 
pıyasa da ayakta durmanız ıcın cevrenızın olması lazım....
 
aslında cevrem cok genıs de degıl ama bilmiyorum kendı işimide yapmak istiyorum benım yasadıgım yer nevsehır elektrık işlerinin cok az oldugu bi bolge nasıl olur bilmiyorum yer konusu cok onemlı oldugununda farkındayım ????? :((((((
 
Allah herkesin rızkını veriyor... Fakat piyasada pek çok risk ve zorluklar var...Şimdiden göze alman gerek...Ben yılmam sabırlıyım diyorsan; Allah yolunu açık eder, inşaallah..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,589
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst